Afgelastingen

Afgelastingen en dan?

Dan is allereerst de vraag: Spelen we vriendschappelijk of competitie/beker?

In het eerste geval bepaalt VVR zelf of de wedstrijd doorgang vindt.
In geval van afgelasting wordt dit meestal snel doorgegeven aan de desbetreffende leiders. Of anders wordt dit al snel vermeld op de website voor alle leden.

Bij competitie/beker mag VVR zelf ook bepalen of de wedstrijd bij slechte omstandigheden wordt afgelast.
Als de KNVB echter een afgelasting voor competitie/beker meldt: kunt u dit terugvinden op telekstpagina 603 .
Het kan dus zijn dat VVR van mening is dat het veld wel bekwaam is, ondanks dat de KNVB een afgelasting voor competitie meldt. De vriendschappelijke wedstrijden kunnen in dat geval doorgaan.

Snel kijken op teletekst en daar zien we staan: categorie A en B? Hoe zat dit ook alweer?
Hieronder even een snel overzicht. VVR speelt in district Zuid I:

Categorie A

Categorie A betreft de spelers die behoren tot categorie A veldvoetbal: mannen veldvoetbal hoofdklasse t/m de 72 klasse

- mannen veldvoetbal reserve: hoofdklasse t/m de reserve 3e klasse.
- vrouwen veldvoetbal: hoofdklasse t/m de 2e klasse.
- A-, B-, C-junioren veldvoetbal: Eredivisie t/m de 1e klasse.

Oftewel: VVR 1 / , B1 en C1.

Categorie B

Categorie B bestaat uit spelers die uitkomen in teams die zijn ingedeeld in alle overige klassen.
Oftewel: alle overige teams.

IN GEVAL VAN TWIJFEL: ALTIJD DE LEIDERS/TRAINER RAADPLEGEN!

CLUBFEEST VRIJDAG 29-12-17 KLIK HIER OM DIRECT AAN TE MELDEN !!