Vrijwilligers dag bij VVR

klussen

Zaterdag 22 december was het dan zover. Na veel voorbereidingen vond de eerste vrijwilligers dag bij VVR plaats. Een dag die geheel in het teken stond van onderhoud aan de accommodatie en waarbij noodzakelijk snoeiwerk, verven , schoonmaken van clubgebouw , kleedkamers, tribune , dug-outs en reclameborden de hoofdmoot vormden.  Dat de betrokkenheid van de leden en ouders bij VVR groot is blijkt wel uit het grote aantal vrijwilligers dat zich hiervoor opgegeven had. Zowel jong als oud was op deze dag present en heeft zich voor 100% ingezet bij haar of zijn taak.

Gezien het succes van deze dag en het vele werk dat er ook verricht is zullen we als vereniging zeker een vervolg gaan geven aan deze vrijwilligers dag . Het zal een dag worden die we minimaal 1 keer per seizoen zullen organiseren en ook in zijn geheel in het kader van vrijwillig verplicht ingevuld kan worden. Namens VVR een woord van dank aan alle vrijwilligers die aanwezig waren en zeker ook aan de “ jongste “ jeugdleden die ervoor gezorgd hebben dat al het zwerfafval en blad opgeruimd is. Ook een speciaal woord van dank aan onze hoofdsponsors hoveniersbedrijf De Seizoenen en Spider werkkleding die ons op deze dag professioneel bijgestaan hebben.

Om jullie een impressie te geven van de activiteiten die plaatsvonden hebben een aantal foto’s toegevoegd.

klussen5   klussen4 klussen3 klussen2
klussen6 klussen8 klussen7