Vacature: trainer JO19-1

vacture-jo19-1

VVR Rijsbergen, een hechte, gezellige dorpsvereniging waar men tracht zo hoog mogelijk te spelen met de jeugdteams, is op zoek voor het seizoen 2019-2020 naar een Trainer/coach voor VVR JO19-1, zij spelen momenteel in de 1e klasse. Voor het komend seizoen staat er een talentvolle groep dit met de doorstroming van een aantal talentvolle spelers uit de JO17-1, een elftal die ook in de 1e klasse uitkomt. Het is niet uitgesloten dat voor het komend seizoen de Hoofdklasse wordt aangevraagd (nieuwe richtlijn KNVB).

Taken trainer/coach:

•  Samenstellen van de selectie voor komend seizoen (komend seizoen 3 elftallen <19)
  • Twee maal per week de trainingen verzorgen, avonden en tijdstip in overleg.
  • Coaching JO19-1 op de wedstrijddagen conform de normen en waarden van VVR en het technisch beleidsplan.
  •  Minimaal een keer per kwartaal technisch overleg met de jeugdtrainers/coördinator

Functie eisen:

• In bezit diploma Juniorentrainer, UEFA C (Oefenmeester 3, TC 3, CIOS C) of bereid deze te halen (mogelijkheid via VVR dit te doen)
  • Enkele jaren ervaring als trainer
  • Communicatief vaardig
  • In bezit geldende VOG, of aan te vragen direct na aanstelling

Stuur uw reactie (motivatiebrief en CV) naar Jac Bastiaansen wedstrijdzaken@vvrijsbergen.nl vóór 1 mei 2019 of neem telefonisch contact op voor verdere informatie 06-51063500.