Raf van Peer geslaagd voor cursus verenigingsscheidsrechter

dav

In de maanden maart tot en met mei van 2019 is bij v.v. Rijen de cursus verenigingsscheidsrechter gehouden. Aan deze cursus namen één lid van VVR deel, namelijk Raf van Peer, spelend bij de JO17-1.

Tijdens vier avonden kregen de cursisten onder leiding van een cursusleider van de KNVB onderricht in alles wat er komt kijken bij het fluiten van wedstrijden. Voor een deel ging het op theoretische kennis, maar het ging vooral om het opdoen van praktijkervaring. Alle cursisten moesten daarom bij hun eigen vereniging ieder vier jeugdwedstrijden leiden als scheidsrechter en moesten daarbij werden beoordeeld door scheidsrechters van de vereniging. Met dank aan Marcel van Dijk, Thom van Dongen, Ad Peemen en Tobias Voesenek is het Raf gelukt vier wedstrijden te fluiten. Het was zeer leuk te ervaren, dat Raf de leer- en ontwikkelpunten goed heeft opgepakt en zijn wedstrijden op een goede manier heeft gefloten.

Aan het einde van de cursus kon daarom aan de meeste deelnemers een diploma uitgereikt of worden toegestuurd. Hiermee is het aantal scheidsrechters bij VVR dat gediplomeerd een wedstrijd fluit weer gestegen. Raf van harte gefeliciteerd hiermee!!!