Overlijden VVR lid Madelon Daamen

20046691_2049968185054998_4740700433903133618_n

Beste leden en vrijwilligers van VVR

Maandagavond bereikte ons het verschrikkelijke bericht dat Madelon Daamen overleden is als gevolg van een noodlottig ongeval.

Volstrekt onverwacht en een mokerslag voor haar teamleden van het dameselftal en alle andere leden van VVR.

Vanwege het overlijden van Madelon zal vanzelfsprekend het clubfeest van a.s. vrijdag en alle andere geplande activiteiten deze week niet doorgaan. Eveneens vervallen alle thuiswedstrijden van VVR in het komend weekend uit respect voor familie, vrienden en alle andere betrokkenen. De VVR vlag zal de rest van de week halfstok hangen.

We zullen iedereen via de website op de hoogte houden over de gebeurtenissen de komende dagen.

We wensen Hilde, partner van Madelon en alle familieleden, vrienden, teamleden en bekenden van Madelon heel veel sterkte toe de komende tijd.

VVR zal proberen om ze daar zoveel mogelijk bij te ondersteunen.

Crematie zal plaatsvinden zaterdag 15 december om 15.30 uur crematorium Zuylen, Tuinzigtlaan 11 te Breda.

Condoleren via  www.bruijns-uitvaart.nl

Correspondentie adres Bruijns Uitvaartverzorging t.a.v. Hilde Daamen , Florijnstraat 60, 4903RM  Oosterhout

Peter van Heusden

Voorzitter VVR