Meiruh Bokaal 2017

dscn7900

Op zaterdag 2 september 2017 vond het jaarlijkse Meiruh Bokaal toernooi plaats. Een 6 tegen 6 vriendschapstoernooi waarbij er geld werd opgehaald voor stichting Leukemie.

Vanaf 12u stroomde de ‘Vroege Vogels’ binnen en werd het inschrijfgeld, € 20,-per deelnemend team, betaald. Na een enkele bui heeft Meiruh er vast voor gezorgd dat het een prachtige zonnige middag werd en konden de wedstrijden beginnen. De stemmen van mr. Bas & mr. Roelands galmde door de speakers zodat de teams op tijd bij de volgende wedstrijd stonden.  Ondertussen werd er ook fanatiek ‘Bierpong Voetbal’ gespeeld. De bedoeling was om zo snel mogelijk de bal in een prullenbak te schieten van de tegenstander. Zat de bal erin? Moest de tegenstander een flugel atten. De snelste bierponger was: Marjon van Rijckevorsel en werd beloond met een doos flugel. Om nog meer geld op te halen voor Stichting Leukemie werden er ook lootjes verkocht. De prijzen werden gesponsord door: Het Smidshuis, Hans van Baal, Total Body WorX, Café Ut Krisje, Dames Pellens, Plus van Eekelen en de Tijd. Na de poulewedstrijden waren bij de dames de winnaressen bekend: ‘’De Seventies’’ houden de naam hoog en werden opnieuw kampioen. ‘’Internos Dames’’ hadden een mooie 2e plek te pakken.  Bij de heren werden kruisfinales gespeeld. De spanning was om te snijden. Uiteindelijk werd de finale gespeeld door: ‘’ZV Hessels’’ en het ‘’Zaterdag’’ waarbij er op een rechtvaardige manier werd gefloten door Kees Vermeeren. De winnaar van het Meiruh Toernooi was het team: ‘’Het Zaterdag’’.

Na de prijsuitreiking ging de feestavond van start en werden de heupen steeds losser door de beats van DJ Patjuh! In totaal is er een mooi bedrag van €1000,- opgehaald! Spelers, supporters, sponsoren, barpersoneel en vrijwilligers: Bedankt voor jullie enthousiasme, fanatisme en gezelligheid EN tot volgend jaar!

Gelukkig hebben we de foto’s nog: