Einde ClubFund-actie in zicht!

promofoto4

Einde ClubFund-actie in zicht: na 25-05-2019 geen spaarzegels meer!

Onze ClubFund-actie gaat de laatste fase in. 25-05-2019 is de laatste dag dat PLUS Van Eekelen nog zegels verstrekt bij iedere € 10,- boodschappen, daarna is het helaas afgelopen.

Heb je dus nog niet genoeg voor die boterhamtrommel, poster, bidon of ander leuk FANartikel van jezelf of je favoriet? Neem dan nu actie. Zamel zegels in bij familie, vrienden, buren etc. of sla alvast boodschappen in voor de komende maand!

LET OP: alle FANshops sluiten automatisch op 01-06-2019 om 24.00 uur. Dan moet je dus alle gespaarde codes op de zegels verzilverd hebben: bestellingen zijn na 24.00 uur niet meer mogelijk. Zodra je bestelling gereed is, krijg je een mailtje met uitleg over waar en wanneer je de spullen kunt ophalen.

Ga dus nog snel even sparen bij PLUS Van Eekelen: voor leuke FANproducten èn voor ons goede doel: VVR 90 jaar!!