Dames 2 speelt zondag 5 mei kampioenswedstrijd | Dames 1 nog in spannende race voor kampioenschap.

Ontwerp zonder titel

Afgelopen zondag ging concurrent Gloria kopje onder tegen Jeka VR2. Wat betekent dat VVR dames 2 op zondag 5 mei hun kampioens (derby)wedstrijd tegen Gesta spelen. Dit spektakel vindt plaats om 12.00 uur op Sportpark de Laguiten. Een gelijkspel is voldoende maar zij hopen met zoveel mogelijk supporters langs de lijn een overwinning binnen te slepen.Niet alleen onze mannen, maar ook onze vrouwen verdienen support ….!!

Om 10.00 uur neemt Dames 1 het op tegen de nr. 3 Moerstraten. Ook deze wedstrijd zal gewonnen moeten worden. Mocht concurrent Steenbergen ook alles blijven winnen, dan zal op zondag 26 mei de beslissingswedstrijd worden gespeeld in Steenbergen. Alleen bij winst kunnen onze dames zich als kampioen bekronen. Een spannende reeks is aangebroken!