Dames 2 kampioen en promoveert naar 4e klasse

3ac498b3-e129-4f09-879c-4f474f7e8793

Dames 2 zijn zondagmiddag op Sportpark De Laguiten kampioen geworden van de 5e klasse. Met hierna nog twee wedstrijden voor de boeg was een mooie zege 5-2 op Gesta genoeg om de champagne al vroegtijdig te kunnen ontkurken en de titel in de 5e klasse te vieren. Door het kampioenschap promoveren de dames naar de vierde klasse.

Zoals wel vaker bij kampioenswedstrijden het geval is, hadden de dames in begin wel wat last van spanning.  maar net voor rust wierp de thuisploeg alle schroom van zich af. Na het laatste fluitsignaal vlogen de speelsters en staf elkaar in de armen en zorgden dames 1 voor mooie vuurwerk taferelen. Na afloop van de wedstrijd vertrok de platte kar met de gehele damesafdeling door het dorp & werd het feest tot in de late uurtjes gevierd.

Een dag om nooit meer te vergeten …! Gelukkig zijn er de foto’s nog.

Namens VVR van harte gefeliciteerd met dit fantastische resultaat.