Clubfund actie PLUS Supermarkt Van Eekelen

promofoto4

VVR en Plus Van Eekelen zetten bijzonder 1-2-tje op!

Zondag 17 maart a.s. is de kick off van de ClubFund actie van VVR en Plus Van Eekelen. Deze kickoff vindt plaats op zondag 17 maart a.s. om 12.00 uur bij supermarkt de Plus. De mensen die bij de kick off verwacht worden hebben reeds bericht ontvangen.

Tijdens deze kick off zal het startsein worden gegeven van de Plus Van Eekelen ClubFund actie. Samen met de Plus heeft VVR een unieke spaaractie opgezet. Wat ons betreft een heel bijzonder 1-2-tje tussen VVR en Plus Van Eekelen.

Wat gaan we doen:

• We hebben van iedere speler een unieke spelersfoto gemaakt.
  • Iedere speler krijgt een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke VVR-fanartikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn. Een bidon, poster, telefoonhoesje, broodtrommel, drinkbeker maar ook badslippers en andere originele artikelen.
  • Bij Plus Van Eekelen kun je vervolgens van 17 maart tot 25 mei sparen voor gratis fanartikelen.
  • Bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen.
  • Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler.
  • Naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het VVR-logo; kortom voor ieder wat wils!
  • Een heel mooi gedeelte van de bestedingen in de fanshop vloeit direct in de clubkas van VVR! Je spaart dus niet alleen voor jezelf…maar ook voor de club.
  • Naast de persoonlijke fanshop is er ook een algemene fanshop www.clubfund.nl/vvr met hierin alle fanartikelen met alleen het clublogo. In deze fanshop kunnen alle mensen makkelijk hun VVR-Fanartikelen bestellen en het met Plus Van Eekelen ClubFund-punten afrekenen.

Ieder lid dat op de foto is gegaan ontvangt een persoonlijke actiefolder met hierin alle informatie waarmee men eenvoudig aan de slag kan! Deze zullen aan alle leiders uitgereikt worden die vervolgens voor verspreiding onder de kinderen zullen zorgen.

Je kunt alvast een kijkje nemen in de fanshop van VVR op het volgende adres: www.clubfund.nl/vvr