Clubfund actie PLUS Supermarkt Van Eekelen

plusvaneekelen-clubfund

VOORAANKONDIGING CLUBFUND ACTIE

KLIK HIER VOOR DE GEPLANDE FOTOSESSIE.

PLUS supermarkt Van Eekelen start 16 maart 2019 een ClubFund actie voor de leden en de club.

Door de leden kan er gespaard gaan worden voor FAN-artikelen, waarop zij zelf en hun naam in VVR voetbalkleding worden afgedrukt op bijvoorbeeld een prachtige voetbalstadion achtergrond. Alsof je zelf in het stadion staat.

Artikelen die je GRATIS kan bestellen zijn: posters, mokken, slippers, telefoonhoesjes, bidons, tasjes, placemats etc. Het ziet er geweldig uit.

Voorafgaande wordt zaterdag 9 februari a.s. een foto van jou als deelnemer gemaakt bij VVR. Nadere informatie over het exacte tijdschema en de ‘spelregels’ volgen later.

In de actieperiode (van 16 maart 2019 tot 25 mei) gaat de Plus bij iedere 10 euro aan boodschappen een kosteloze zegel voor deze Club-Fund actie aan de klant uitreiken. Deze actie duurt 10 weken. Met behulp van deze zegels kunnen dan de gewenste FAN-artikelen met jouw naam en foto erop worden besteld.

Iedere deelnemer krijgt een Actiekaart met zijn eigen unieke inlogcode zodat de AVG-wetgeving veilig is gesteld. Met deze unieke inlogcode en via jouw mailadres kan je daar dan je eigen FAN-artikelen mee bestellen.

Ook de club deelt mee in de totale opbrengst en ontvangt een bijdrage per verkochte en ingeleverde FAN-zegel.

Er zitten totaal geen kosten aan deze actie voor zowel de deelnemer als de vereniging. Geen portretrecht etc.

Nadere informatie gaat nog volgen, maar het lijkt ons als bestuur een geweldige actie voor de jeugd, overige leden, ouders en vrienden, ooms en tantes en natuurlijk ook de club.

Mochten er vragen zijn, laat het gerust even weten.

Met sportieve groet,

Bestuur VVR