Word nu lid van VVR-Mini’s! Gratis proeftrainingen!

minipupillen2

Vanaf dinsdag 2 april 2019 start VV Rijsbergen weer voetbal voor de allerkleinsten: de Mini’s. Alle beginnende voetballertjes (meisjes en jongens) die geboren zijn in het jaar 2012/2013/2014 zijn van harte welkom om een aantal keer mee te doen aan de training.

Elke dinsdagavond van 18.00 tot 19.00 uur zijn er voetbalspelletjes met als belangrijkste uitgangspunt: PLEZIER !! Er wordt op een speelse maar toch leerzame manier getraind en gevoetbald. Het trainingsveld wordt wekelijks omgetoverd tot een speeltuin waarbij het voetballen centraal staat. Het minivoetbal staat in het teken van lekker achter een bal aan rennen, proberen wat doelpunten te maken, tikkertje spelen met de bal en we spelen zelfs al een echt wedstrijdje. Kortom veel bewegen, sportief plezier met elkaar, lekker actief zijn en leren omgaan met winnen en verliezen, blijdschap en teleurstelling. We starten met simpele oefeningen om zo een goede basis te leggen en om te leren dat voetbal in teamverband wordt gespeeld. Ook wordt er tijdens de trainingen op een speelse manier uitgelegd wat de spelregels zijn. Dit alles met de bedoeling de minipupillen zich lekker te laten voelen in een voetbalshirt en de overgang naar een volgende stap te vergemakkelijken.

Nieuwe kinderen mogen eerst geheel vrijblijvend proef trainen. U laat uw kind 3 keer mee trainen en besluit vervolgens of hij of zij lid wil worden van VVR. Je moet je van te voren wel even aanmelden, zodat we rekening kunnen houden met nieuwe kinderen in de groep.

 

Oudere categorieën,

Uiteraard zijn ook oudere jongens en meisjes welkom om een keer een training bij te wonen en eventueel lid te worden. Dit kan bij VVR in de categorieën J(eugd)O(nder) 19/ JO17, JO15, JO13, JO11, JO10, JO9 en JO8.

Wil je kennis maken met het voetbalspel aarzel dan niet en laat je aanmelden per e-mail via ronaldklapwijk@live.com.

We zien je graag snel bij VVR!