Word nu lid van VVR!

MP#1

Vanaf dinsdag 10 april a.s. start VV Rijsbergen weer voetbal voor de allerkleinsten: de Mini’s. Alle beginnende voetballertjes (meisjes en jongens) die geboren zijn in het jaar 2011/2012/2013 zijn van harte welkom.

Elke dinsdagavond van 18.00 – 19.00 uur zijn er voetbalspelletjes met als belangrijkste uitgangspunt: PLEZIER !! Er wordt op een speelse maar toch leerzame manier getraind en gespeeld. Het trainingsveld wordt wekelijks omgetoverd in een speeltuin waarin het voetballen centraal staat. Het minivoetbal staat in het teken van lekker achter een bal aan rennen, proberen wat doelpunten te maken, tikkertje spelen met de bal of we spelen een wedstrijdje. Kortom veel bewegen, sportief plezier met elkaar, lekker actief zijn en leren omgaan met winst en verlies, blijdschap en teleurstelling. We starten met simpele oefeningen om zo een goede basis te leggen en om te leren dat voetbal in teamverband wordt gespeeld. Ook wordt er tijdens de trainingen op een speelse manier uitgelegd wat de spelregels zijn. Dit alles met de bedoeling de minipupillen zich lekker te laten voelen in een voetbalshirt en de overgang naar een volgende stap te vergemakkelijken.

Nieuwe kinderen kunnen eerst een paar keer proef trainen. U kunt uw kind geheel vrijblijvend 3 keer mee laten trainen en vervolgens besluiten om door te gaan en lid te worden. Je moet je van te voren wel even aanmelden, zodat we rekening kunnen houden met nieuwe kinderen in de groep.

Oudere categorieën,

Natuurlijk is het ook voor oudere jongens/meisjes mogelijk zich in te schrijven. In de categorieën J(eugd)O(nder)17, JO15, JO13, JO11 en JO9 is het ook mogelijk proeftrainingen te volgen en zijn de kids zeer welkom.

Wil je kennis maken met het voetbalspel aarzel niet en laat je aanmelden via

e-mail ronaldklapwijk@live.com en kijk voor meer info op www.vvrijsbergen.nl

Tot snel!