Vrijwilligersdag zaterdag 22-12

vrijwilligers

Iedereen kan het zelf ook zien dat de bebossing, velden, kleedkamers en andere onderdelen van onze accommodatie op ons sportpark ieder jaar veel onderhoud nodig hebben. Vorig jaar is er een succesvolle dag geweest waarbij er veel gesnoeid is. Dit jaar willen we deze dag graag nog uitbreiden, omdat wij diverse geluiden horen van enthousiaste ouders, jeugdspelers en senioren en omdat het hard nodig is.

We kennen allemaal de problematiek van het niet terug kunnen vinden van de ballen, ballenvangers die kapot gaan door de wildgroen van de bebossing , maar ook meer onzichtbare zaken dienen te worden onderhouden. Denk hierbij aan onderhoud en schoonmaak van kleedkamers en kantine of schoonhouden van het sportpark.  Voor iedereen een doorn in het oog en om die reden willen we als vereniging weer het voortouw nemen om hier iets aan te gaan doen.

Om het op 22 december allemaal in goede banen te leiden zoeken we een grote groep vrijwilligers die samen de handen uit de mouwen steken. Dit kunnen senioren, ouders/begeleiders of zelfs jeugdspelers zijn. Iedereen die iets wilt betekenen is in principe welkom.

De grootste groep zal nodig zijn voor het snoeien en onderhoud van de omheiningen. Ook schilders zijn welkom om onder andere de kleedkamers een make over te geven. Daarnaast is de winterstop natuurlijk ook de ideale tijd voor een grote schoonmaak.

Bedoeling is dat we zowel in de morgen als in middag (wil je de gehele dag helpen is dat natuurlijk meer dan welkom) met een ploeg vrijwilligers aan de slag gaan. Dit zoals al gemeld onder de leiding van een aantal vaste vrijwilligers die aansturen en zorgen voor een efficiente taakverdeling. Ook willen we die dag op en rond het park schoonmaak activiteiten houden en denk hierbij aan het ruimen van blad , schoonspuiten van gevels, opruimen zwerfafval e.d. Eigenlijk een dag waar we als vereniging met z’n allen er voor gaan zorgen dat alles er weer spik en span gaat uitzien.

De dagdelen beslaan van 9:00 tot 12:00 – pauze en van 13:00 tot  +- 15:30 – 16:00 uur.

Wat moet je zelf meebrengen :

• grote dosis enthousiasme om dit voor onze vereniging en elkaar te willen doen
  • snoeischaren  en ander tuingereedschap
  • Iedere hulp is welkom dus ken je in je eigen omgeving mensen die het wel leuk zouden vinden om een dag(deel) mee te helpen zijn deze uiteraard ook welkom.

Opgeven kun je op vrijwilliger@vvrijsbergen.nl. Gelieve dit te doen vóór zaterdag 8 december zodat alles goed georganiseerd kan worden. Graag de volgende zaken vermelden

•     Naam:
  •     Speler of betrokkenen van welk team:
  •     Aantal personen:
  •     Waarmee wil ik helpen? (Schoonmaak accommodatie binnen/buiten, schilderen of snoeien):
  •     Ik neem mee (materiaal wat je tot je beschikking kan stellen b.v. bosmaaier, kettingzaag,schoonmaak materiaal etc.):
  •     Welk dagdeel ben ik beschikbaar (ochtend, middag, hele dag)?

Na de opgave krijgen jullie uiterlijk 16 december een bevestiging van jullie definitieve opgave met de laatste info.

Vanuit VVR zullen we zorgen dat jullie op die dag niets tekort zullen komen.

Alvast bedankt namens,

Commissie vrijwillig verplicht en alle vaste vrijwilligers van VVR.

Kijk voor info over Vrijwillig verplicht op onze pagina.