WE WANT YOU! (Vacatures VVR)

vacature

Het nieuwe seizoen 2018 – 2019 gaat binnenkort weer beginnen. Helaas zijn er toch nog vele vacatures die nog ingevuld moeten worden, wil alles op rolletjes gaan lopen.

Een club als VVR kan nu eenmaal niet bestaan zonder al het vele vrijwilliger werk dat er gedaan dient te worden om een vereniging met 700 leden draaiende te houden. Vaak komt het steeds meer neer op de inzet van dezelfde mensen. Om de werkzaamheden te kunnen verdelen zijn we daarom op zoek naar mensen die zich voor de club willen inzetten: “Vele handen maken licht werk”.

Hieronder een overzicht van de vacatures die nog ingevuld moeten worden: 

 

  • Vlagger VVR2 / invaller VVR1

Houdt onze vacaturebank (www.vvrijsbergen.nl/vacatures) in gaten en bekijk deze voor meer informatie!

Niet iedereen heeft natuurlijk evenveel tijd te besteden. Wil je best wel actief zijn voor de club, maar heb je vragen over bovenstaande vacatures en / of de werkzaamheden en tijd, aarzel dan niet en neem even contact op met ons. Ook wanneer je de voor jou meest gewenste vacature er niet bij ziet staan, maar je wel wat wil doen, ben je uiteraard van harte welkom en komen we graag in contact met je.


SPELERS/SPEELSTERS GEZOCHT

Daarnaast zijn er nog een aantal senioren en jeugd elftallen op zoek zijn naar nieuwe leden, lijkt het jou leuk om een wedstrijdje te voetballen meld je dan aan voor het nieuwe voetbalseizoen.

 

 

Voor informatie over vacatures of een persoonlijk gesprek graag een mail naar: Communicatie@vvrijsbergen.nl

 

CLUBFEEST VRIJDAG 14 DECEMBER A.S. KLIK HIER OM DIRECT AAN TE MELDEN!