Ook de Jeugdcommissie zoekt versterking

HELP JIJ DE JEUGD BIJ VVR?
DE JEUGDCOMMISSIE (JC) ZOEKT NIEUWE LEDEN!

Wij zoeken gemotiveerde leden die met een enthousiast team met diverse taken ervoor zorgt dat onze jeugdleden ongestoord kunnen voetballen op zaterdag!

Taken:
- Coördineren en een aantal maal per jaar meedraaien diensten wedstrijdsecretariaat op zaterdag
- Secretariële taken (notuleren vergaderingen, uitnodigen vergaderingen, bewaken actiepunten)
- Ondersteunende JC acties richting jeugdelftallen zoals bijvoorbeeld de grote club actie, jeugdteerdag
- Ondersteuning taken wedstrijd secretariaat (planning, veldverdeling, kleedlokalen indeling etc.)
- Alle andere voorkomende werkzaamheden binnen de JC

Ben jij die gedreven en enthousiaste nieuwe VVR collega die een paar uur per week wil helpen, kom ons dan versterken!
Mocht je interesse gewekt zijn maar heb je nog vragen neem dan gerust contact op met Edwin Nagtzaam via enagtzaam@home.nl