Nieuwe website VVR vanaf 1 juli online

websitenieuw

VVR gaat met zijn tijd mee. In samenwerking met Sportlink/Voetbal.nl wordt er op de achtergrond flink gewerkt om zo snel mogelijk gebruik te kunnen maken van nieuwe media toepassingen als Website, Club TV (in kantine), Club mobiel (voetbal.nl app) met als doel de leden te kunnen voorzien van actuele informatie en nieuws.

Op 1 juli zal de nieuwe opgefriste website online verschijnen op www.vvrijsbergen.nl.

Deze website is volledig aangesloten op Sportlink. In Sportlink staan onder meer leden, teamindelingen en sponsoren. Maar ook actuele informatie zoals wedstrijden, uitslagen, standen en afgelastingen. Al deze informatie is relevant om te delen via de website. Maar handmatig de gegevens uitwisselen kost ontzettend veel tijd. Club.Website is gekoppeld aan Sportlink. Een aanpassing in Sportlink staat dus ook direct op de website.

LET OP:
Mocht je nog door de website gebruikte afbeeldingen (bijvoorbeeld bij fotoalbums) willen hebben, dan willen we je vragen om de webmaster te contacteren. Na 1 juli is de website geheel opgeschoond!

Lees meer over Voetbal.nl club toepassingen.

voetbalNLapp