Kleding en materiaal uitreiking

materiaal-wedstrijd

Beste Senior- Dames , Jeugdleiders en Leidsters,

De vakanties zijn nog in volle gang , maar het voetbalseizoen   2018-2019 staat ook weer voor de deur. En het is weer tijd voor uitreiking van kleding en materiaal .

Op Woensdagavond 15 augustus, Donderdagavond 16 Augustus, Vrijdagavond 17 augustus en Zaterdag morgen 18 augustus zullen de jaarlijkse bijeenkomsten i.v.m. kleding uitreiking etc. gehouden worden in het clubhuis van V.V.R .

Let op!!! Noteert U de voor uw relevante datum en tijdstip in uw agenda.

De spelers/speelsters/ouders komen niets afhalen !!

Net als voorafgaande seizoen is de uitreiking gesplitst in namelijk 4 data:

• Op Woensdagavond 15 -8 : aanvang 20.00 uur voor Alle Senior- Dames Elftallen
  • Op Donderdagavond 16-8 : aanvang 19.30 uur voor JO-19( A) en (J0-17 en M0-17 (B )elftallen (let op jongens en meisjes)
  • Op Vrijdag avond 17-8 : aanvang 19.30 uur voor JO -15/M0-15(C )en J0-13/M0-13 (D ) elftallen (let op jongens en meisjes)
  • Op Zaterdagmorgen 18-8 : aanvang 10.00 uur voor J0-11/J0-10/J0-9/M0-11/M09/ J0-8 en J0-7/M0-7( E-F en mini pupillen elftallen ( let op jongens en meisjes) ( géén ouders alleen leiders /leidsters !!)

De reden voor deze splitsing is namelijk de hoeveelheid elftallen, overzichtelijker en de leiders/leidsters worden sneller geholpen bij het uitreiken van kleding en materiaal.

Op deze jaarlijkse bijeenkomst worden de punten behandeld die nodig zijn om wederom een goede en frisse start te maken voor het nieuwe voetbalseizoen.

Wij zijn ons als werkgroep ervan bewust dat de vakanties nog in volle gang zijn, maar het seizoen , de toernooien en voorbereidingen naderen met rasse schreden, daarom deze bijeenkomsten op deze data.

De commissie sponsoring/materiaal doet dringend een beroep op u aanwezigheid of in ieder geval op de aanwezigheid van minimaal 1 leider/leidster per elftal van zowel senioren /dames als jeugdelftallen die de spullen (kleding/materiaal etc.) in ontvangst kan nemen.

(onderling afstemmen indien nodig)

Indien U niet aanwezig kunt zijn op de voor uw elftal van belang zijnde datum, pleeg dan even een

Telefoontje ( 076-5971858) of e-mail : sponsoring@vvrijsbergen.nl

Namens de sponsor/materiaalcommissie V.V.R :

Stefan, Bennie , Koen en Peter