Eind contant betalingen in VVR kantine.

clubkaart-betaling

In de algemene ledenvergadering van 5 juni van vorig seizoen heeft het bestuur een mededeling gedaan over het voornemen om vanaf seizoen 2018-2019 de mogelijkheid om contant af te rekenen in de kantine af te schaffen. Door de vergadering is dit initiatief goedgekeurd waardoor er voor het seizoen 2018-2019 nog de volgende mogelijkheden tot betaling overblijven:

Clubkaart            Pin         en KNIP app.

Clubkaart

Alle leden van VVR hebben een clubkaart, nieuwe leden krijgen deze bij aanvang van het seizoen. Met deze clubkaart kun je afrekenen aan de bar. Opwaarderen kan via je eigen omgeving op de website van Twelve, hier kun je ook je saldo en verbruik inzien. De inloggegevens ontvang je via de email. De clubkaart kun je nog wel contant opwaarderen aan de bar. Niet leden en andere geïnteresseerden kunnen een clubkaart aanvragen door een email te sturen naar clubkaart@vvrijsbergen.nl met vermelding van naam, geboortedatum en emailadres. Zij ontvangen dan ook bij aanvang van het nieuwe seizoen deze kaart.

PIN

De mogelijkheid om per pin te betalen bestaat al langer en zal ook blijven. Ook via een pinbetaling kan de clubkaart worden opgewaardeerd worden.

Knip App

Met de KNIP app kun je je eigen clubkaart beheren, zoals opwaarderen via iDeal, saldo bekijken en ook je verbruik inzien.

Om je rekening en pas te koppelen aan je login vul bij het installeren van de app je emailadres in en daarmee is het inloggen geslaagd. Je kunt nu je bestaande account(s) aan je KNIP account koppelen. Je kunt dit ook overslaan of later doen. Maak vervolgens een pincode aan om de app te beschermen en eenvoudig te gebruiken.

IOS: https://itunes.apple.com/nl/app/knip/id1034721738?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.lecreditsportif.knip&hl=nl

Mobiel betalen

Het is vanaf nu ook mogelijk om via je mobiele telefoon te betalen door de bestelling te accepteren via een QR-code bij de kassa. Naast het beheren van je clubkaart is er dus ook een functie om direct mobiel te betalen.

Wij als bestuur vertrouwen erop dat met deze mogelijkheden tot betalen het contante geld snel vergeten zal zijn. In de komende periode zullen wij er alles aan doen om deze betaalmogelijkheden verder toe te lichten en voor vragen kun je altijd ons terecht.

Bestuur VVR