Bijeenkomst jeugdleiders/trainers do.25-10

Beste jeugdleiders en jeugdtrainers,

Hierbij nodigt JC jullie uit voor de bijeenkomst aanstaande donderdag 25 oktober in de kantine van VVR. Kantine is vanaf 19:15u geopend waarna we starten met het programma om 19:30u.

Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. toelichting spelopvatting, praktische afspraken mbt normen en waarden binnen de club, voorstellen van de nieuwe activiteitencommissie en gebruiksinstructie Kicks n Sticks. Verder zullen de jeugdcoördinatoren per categorie kort aan het woord komen.

Speciale gast op deze avond is KNVB scheidsrechter Richard Martens, die is opgegroeid bij VVR en inmiddels wedstrijden fluit op het hoogste niveau van ons land, de Eredivisie. Richard zal de nieuwe spelvormen nader toelichten aan de hand van een aantal filmpjes en er is aansluitend gelegenheid tot stellen van enkele praktische vragen aan Richard.

Aan het einde van de avond is er gelegenheid om kort met de jeugdcoördinator van jouw categorie te spreken.

JC hoopt dat jullie allemaal tijd willen maken en in grote getale aanwezig zullen zijn, zodat we als gehele jeugdafdeling van onze vereniging het nieuwe seizoen goed van start gaan.

Sportieve Groet JC VVR