Wij zijn de beste van….Roosendaal

Wij zijn de beste van…… Roosendaal

Vorig weekend verruilden de Ultra’s het wedstrijdveld voor de kroeg. Ook daar waren zij eropuit om te scoren. Gewon gewon echter niet. De topscoorder van de zaterdagavond, kwam dit keer met een ander doel naar Breda, namelijk helmen bij De Feestfabriek. Dit zorgde op zondag voor wat extra hoofdpijn naast de wel bekende kater. Een voetbalvrije zondag kwam na zo’n Ultra-avond daarom op het juiste moment.

Op dinsdag konden de kicksen weer tevoorschijn getoverd worden voor een ‘vriendschappelijke’ wedstrijd tegen Gilze 2. Op de deze doordeweekse avond zorgde Rietje en Haspel voor de treffers: 2-0. De overwinning was dik verdiend na het goede spel van de blauwhemden. Er kon dus met vertrouwen vooruit gekeken worden naar de eerst volgende competitiewedstrijd.

10.00 (wintertijd).
Na het verzetten van de klok kon er een uurtje langer geslapen worden, waardoor de meeste spelers uitgerust de kantine binnen druppelden. In plaats van een tactische aanwijzingen verzorgde D’n trainert dit keer een route aanwijzingen en kon er vertrokken worden naar Roosendaal. Eenmaal gearriveerd mochten de volgende 11 het wedstrijdveld betreden:
Mot
Kroepoek – Wutru – Gewon Gewon -Biljartbal
De Voorzitter – Kromme – Rietje
Bladje – Flensjes – Haspel

11.30
Om 11.30 trapte de thuisploeg af en zetten de Rijsbergenaren druk. Dit leidde al snel tot een aantal kansen voor de bezoekers. Helaas werden deze niet verzilverd en bleef de brilstand op het scorebord staan. De Ultra’s bleven echter hoopvol en hielden Roosendaal 2 het mes op de keel. Dit zorgde na een kwartier spelen voor het gewenste resultaat. Na goed druk zetten veroverde Flensjes de bal van de rechtsback en kwam vervolgens oog in oog met de doelman. Hij faalde niet en de openingstreffer was een feit.

Al snel na de 0-1 combineerde de bezoekers door naar 0-2. Kroepoek vond Bladje, die direct doorspeelde op De Voorzitter. Ook hij werkte de bal koelbloedig tegen het net. Nog voor rust kon ook de 0-3 genoteerd worden. Rietje wist met zijn 1.50 m met het hoofd(je) te scoren. Met deze riante voorsprong werd de kleedkamer opgezocht voor de rust. VVR2 overwoog om al te gaan douchen, maar stoppen na ‘Jantje’ geldt alleen bij fifa.

12.30
De tweede helft was helaas een stuk minder attractief. De Ultra’s werden nog een aantal keer gevaarlijk, maar kwamen niet tot scoren. Zo Bladje schoof de bal voorbij na een solo en wist de inmiddels ingevallen DDD tot tweemaal toe een voorzet niet te promoveren tot een doelpunt. Dat betekent dat de ruststand ook direct de eindstand is geworden: Roosendaal2 0-3 VVR2.

Met deze broodnodige overwinning beloont VVR2 zichzelf eindelijk met een 3-punter en neemt het een mooie 8e plek in op de ranglijst.

Getekend,

Bladje Voes

CLUBFEEST VRIJDAG 14 DECEMBER A.S. KLIK HIER OM DIRECT AAN TE MELDEN!