VVR 2 – Terheijden 2

Het is zondag 7 april als VVR 2 mag aantreden tegen Terheijden. In de vorige wedstrijd wonnen de locals met 4-2 van de ‘’zebra’s’’

Alle locals die verwacht worden, zijn aanwezig, op een persoon na. Dat is tevens de stugste van het stel. Deze mag voor de derde keer dit seizoen een bladje betalen.

Het is 12 uur, menig toeschouwer is aanwezig voor deze kraker. Zo is ook Beswerda M. aanwezig, die geteisterd werd door een zware griep.

De volgende 11 locals worden de wei ingestuurd:

Tom

Woodstock                        Tjaans (broer van)            Balotelli               Ome Wutru

Harm hoendervangers                   Kroepoek            Kolonel Schuit

Kolonel Verboven                           D’n specht                           Japi Japo

Om te beginnen is het Japi Japo die zijn rentree maakt na maanden blessureleed.

VVR begint slap, de locals geven de mannen uit Terheijden teveel ruimte. De locals kijken elkaar aan, want het is niet de vraag óf ze gister zat waren, maar wie er het zatst was.

Vandaag begint D’n specht in de spits, omdat de andere spitsen afwezig zijn. R. Nouws is afwezig vanwege de FIBo (fitness beurs in Duitsland). Hier heeft hij zijn eigen podium waar mensen zijn kolossale lichaam mogen bewonderen. Njits kampt met een blessure en tot slot de grootste local van het stel, onze dorpszanger, laatstgenoemde had een uitje met de RBU (Rijsbergse Bier Unie).

Even terug naar de wedstrijd, dit was niet de beste van de blauw-witten.

De ene na de andere bal vliegt in het netje, eenrichtingsverkeer voor Terheijden met een rust stand van 3-0. De locals kruipen met de staart tussen de benen de kleedkamer in. Op naar de tweede helft. Kunnen de locals dit rechtbuigen of blijft de lijdensweg duren. De locals komen duidelijk frisser de kleedkamer uit. Uiteindelijk word er nog een paar keer gewisseld. Biljartbal komt er in en Pluim komt er in voor Japi Japo.

Pluim versiert een penalty, die onberispelijk word binnengeschoten door D’n specht.

Daarna zit VVR door de wissels heen, maar is er nog een tijdje te spelen. Balotelli kan eigenlijk niet meer verder, maar gaat op karakter door.

Tjaans speelt wel altijd voldoende. Altijd een zesje, heeel soms een zeven (Voesenek, 2019).

In de tweede helft weet Terheijden nog een keer het net te vinden. Het duel eindigt in 1.4.

Gegroet,

Deef