VVR 2 blijft op titelkoers

De hele week was het belang van deze wedstrijd duidelijk er moest gewonnen worden om afstand te nemen van Wernhout.

Als trotse koploper gingen we stipt om kwart voor 11 richting Wernhout waar gewonnen moest worden.
De Trainer gaf het belang van de wedstrijd nogmaals aan ook omdat het voor Wernhout aanhaken of afhaken was.

De volgende elf mochten beginnen:
Jens,
Joeri, Baarlo, Gewonn Gewonn, SdeBie
Friemeke Bladje Voes Nodp de Leef
Kroepoek El Frisos de voorzitter

Al snel bleek dat het veld gemaakt was voor voetbal wat Wernhout perfect ligt, ogen dicht en zo ver mogelijk de bal weg schieten en hopen dat de bal goed valt, na enkele minuten aan kijken hadden wij zelf geen enkele moeite om met dit voetbal mee te gaan.
Wernhout starte fel wat in de thuiswedstrijd ook al het geval, het veld lag er niet alleen perfect bij voor Wernhout, VVR had ook 1 speler in zijn gelederen die zich als een vis in het water voelt als de bal stuiterend aan komt en tussen meerdere spelers in valt.
De koning van de kluts had dan ook al na 5 minuten de bal in het netje liggen en daarmee direct de wedstrijd beslist.
De eerste helft sudderde een beetje, maar VVR besefte zich dat goed voetbal heel moeilijk zou zijn op dit veld en nam geen enkel risico, wat weinig kansen opleverde maar gaf ook bijna niets weg

Net na rust waren Jorq en Deef de praatjes van Rietje beu en kwamen erin voor de moeigestrede Matchwinner en Joeri.
Wernhout was net als in de thuiswedstrijd de tweede helft er klaar mee en drong niet verder meer aan. VVR liet nog een paar leuke combinaties zien.
Jens (een vrij goede keeper voor de derde reserve klasse) legde van een meter of 80 de bal precies bij Deef op zijn schoen die de wernhoutse goalie tot het uiterste dwingde.

De laatste tien minuten probeerde Wernhout het nog maar VVR kwam geen enkel moment in problemen.
De scheidsrechter die een hekel had aan blessure tijd floot na exact 90 min af en VVR 2 is weer een stap dichter bij het gewenste kampioenschap.
Al bij al een matige wedstrijd maar alweer de derde overwinning na de winterstop.

Mvg,
Baarlo