Drie puntjes gaan mee naar Rijsbergen

Vandaag, 2-12-18, moesten de Ultras zich melden bij VVR om 10.00. De laatste tijd is het altijd de vraag of iedereen er wel is… Wie weet komt er wel iemand uit Etten de hond uitlaten in Rijsbergen en rijd je met diegene mee en eindig je daar? Of je hebt gewoon echt geen reden om te laat komen (en je hebt echt een alcoholprobleem?) Ik noem geen namen (Lees DDD). Los daarvan vandaag Terheijden, DDD zijn fiets was kapot en had op tijd gebeld dat hij opgehaald moest worden. Dit werd wel geaccepteerd.

We mochten de wei in. 11.00 huppelden de Ultra lekker rond toen de toch wel onzekere scheidsrechter de pot wou af lassen. De kunstgrasmat lag niet strak genoeg.. Baarlo © zei al snel “scheids we gaan gewoon ballen en geen gezeik.” De scheidsrechter nam dit aan en natuurlijk gingen we ballen.

De volgende 11 mochten starten:

Mot

Tupac, Baarlo, Gewon Gewon, Biljartbal

Fiem, Yillie, Rietje

Bladje, Bloedvreter, Tappie

Vlagger:tjaanz

De Ultras startten sterk. De eerste 10 minuten gebeurt er eigenlijk niet veel. Daarna krijgen de Ultras kansjes. Na 20 minuten draait Bladje goed weg en schiet de bal geweldig binnen. 0-1 (terecht). De Ultras gaan door en zijn zeker beter. Toch krijgt Terheijden kleine kansjes maar verdedigend staan de Ultras erg sterk. In de 45e minuut verliest Terheijden de bal waarna Fiem een heerlijke bal speelt en deze wordt afgemaakt door Rietje 0-2. Tijdens het juichen fluit de scheids voor rust. We zitten in het kleedlokaal en D’n Trainert waarschuwt dat er wat goede spelers in gaan vallen bij Terheijden. De Ultras gaan weer naar buiten. Na 10 minuten krijgt Terheijden een corner en ze maken 1-2. Na de 1-2 krijgen de Ultras het lastig. Toch maken de Ultras 1-3: Bloedvreter krijgt een geweldig bal van Yillie (na een wereldactie) en schiet de bal op doel en deze gaat er via een speler van Terheijden in. Al snel maakt Terheijden 2-3. Nerfando, die in de rust inviel, speelt de bal met 800 km/h naar doelman Mot, die de bal niet eens kan aannemen. Gelukkig hebben we Bladje, die zich echt wilde bewijzen deze wedstrijd, en de voorsprong uitbreidde naar 2-4.

De Ultras hebben terecht gewonnen, en nemen door deze overwinning een 5e plaats in op de ranglijst. De 2e periode is begonnen en de Ultras staan gedeeld 1e in deze periode. Als het aan de Ultras ligt, zal er vol voor worden gegaan om deze periode te pakken. En als het aan D’n Trainert en Sjoukie ligt, dan gaat dat ook gebeuren.

9 december hebben de Ultras thuis bij VVR hun laatste wedstrijd voor de winterstop tegen Steen 2.

Getekend,
Rietje