Zwaarbevochten overwinning VVR op Philippine

wedstrijdverslag-web

Na een gelijk opgaande beginfase is het VVR dat de 1e mogelijkheid krijgt. In de 12e minuut kan Joris, na een steekbal dwars door het centrum, op het doel af maar ziet zijn schot naast gaan. Enkele minuten later valt de 0-1. Na een aanval over de rechterflank kan Philippine-speler te gemakkelijk de achterlijn halen en de bal terugleggen op een vrijstaande medespeler die vanaf 11m hard binnen schiet.

In de 23e minuut een aanval van VVR via Joris, de 2e bal valt voor de voeten van Hassan. Zijn schot wordt onder de lat uitgetikt door de Philippine-keeper. Na 25 minuten een aanval via Yoran, zijn voorzet wordt bij de 1e paal onderschept door de Philippine-keeper.

In de 28e minuut wordt een voorzet van Yoran door Joris in 1 keer gepakt vanaf 11m, maar naast het doel geschoten. Een minuut later een corner voor VVR, die bij de 2e paal door Stef Daemen in de handen van de keeper wordt gekopt.

In de 33e minuut valt de gelijkmaker. Na een prima actie van Hassan speelt deze de bal af op Robert. Zijn schot wordt geblokt en valt voor de voeten van Stef Daemen, die prima binnen schiet, 1-1.

In de 37e minuut een vrije trap voor VVR, die bij de 1e paal over wordt gekopt door de inlopende Stef.

Na 43 minuten belandt de bal na een snelle 1-2 in de 16m van VVR, maar wordt tot corner verwerkt door de VVR-verdediging. Een minuut later wordt een voorzet bij de 2e paal ingegleden door een Philippine-aanvaller, maar weet Bram redding te brengen zodat de rust wordt bereikt met een 1-1 stand.

Gelijk na rust de 1e mogelijkheid voor VVR. Na een opening op Robert, wordt zijn voorzet door Joris net voorlangs gekopt.

In de 48e minuut wordt een doeltrap verlengd door Robert tot bij Yoran. Hij speelt af op Hassan, die vanaf 11m te slap op de keeper schiet.

Na 53 minuten een aanval van VVR via Yoran, die de bal aflegt op Robert. Zijn schot gaat in de korte hoek net naast.

In de 62e minuut wordt een vrije trap voor VVR ingespeeld op Robert, die de bal terug legt op Yoran die vanaf 16m over het doel schiet.

Na 74 minuten een vrije trap voor VVR op 20m van het doel. De bal wordt door Maarten via een verdediger net voorlangs geschoten. Gelijk hierna bezorgt goed druk zetten de bal bij Hassan, die vanaf 16m naast schiet.

In de 77e minuut komt VVR goed weg als een voorzet vanaf de linkerflank met een halve omhaal in 1x op het doel wordt geschoten. Gelukkig voor VVR rolt de bal via de binnenkant van de paal voorlangs het doel.

Na 79 minuten een steekbal op Hassan, die de buitenspelval ontwijkt en zo 1-1 op de keeper af kan gaan. Hij probeert de keeper te omspelen, maar wordt voldoende gehinderd waardoor hij vanuit een lastige hoek naast schiet.

In de 84e minuut een scrimmage voor het VVR doel na een vrije trap voor Philippine. De bal valt tussen een wirwar van spelers op de 5m lijn, waar Stef Daemen de bal gelukkig uit kan verdedigen.

Na 86 minuten een vrije trap voor VVR na een overtreding op Hassan. Stef Daemen trapt deze vanaf 20m over de muur, maar de keeper tikt de bal onder de lat uit terug het veld in waar Stef van Nispen op de juiste plaats staat om deze van dichtbij binnen te tikken, 2-1.

In de 2e minuut van de blessuretijd valt ook nog de 3-1. Joris zet zelf de aanval op, met een mooie opening op Hassan. Deze legt de bal panklaar bij de 2e paal, waar de doorgelopen Joris prima binnen kopt.