Zwaarbevochten 1-2 zege voor VVR1 bij Sprundel

Na het verlies bij Gesta vorige week hoopte VVR zich te revancheren bij Sprundel, waar vorig seizoen door toedoen van de scheidsrechter de kansen op het kampioenschap de mist in gingen.

VVR begon scherp, wat in de 6e minuut resulteerde in een vrije trap van Joran de Bruijn. De geheel vrijstaande Stef Van Nispen kopte recht op keeper Foesenek. Een inzet van de door gebroken Gilberto werd geblokt en de corner bracht niks op. Op het kwartier een paar gevaarlijke momenten voor het VVR-doel. Een schot van Mark Monden werd verwerkt door de VVR-defensie en doelman Jens Bastiaansen redde bekwaam nadat Van den Broek een te korte terugspeelbal onderschepte. Jammer dat Jens hierbij geblesseerd raakte en zich even later moest laten vervangen door Bram Janssen. Net daarvoor kopte Tobias Bas in kansrijke positie over na een voorzet van Gilberto. Aan de overzijde deed Buurstede van Sprundel hetzelfde. Na een handsbal aan de zijlijn legde Martijn van Nispen de vrije trap perfect op het hoofd van de instormende Tobias die 0-1 maakte. Een paar pogingen van Hassan leidden tot niets. Stef van Nispen had de 0-2 op zijn hoofd maar kopte rakelings over. In de 35e minuut tekende de geheel vrijstaande Van den Broek voor 1-1 nadat VVR de bal uit een scrimmage niet weg kreeg. Na een gevaarlijke schuiver van Maarten Adriaensen net naast brak de rust aan.

In de 48e minuut liet Tom Mensen van afstand een schuiver los die voor VVR net naast de verkeerde kant van de paal ging. Even nadien kwam VVR goed weg toen een scherpe vrije trap door vriend en vijand werd gemist. In de 56e minuut werd de doorgebroken Hassan in de 16 platgelegd, maar VVR kreeg geen strafschop. Een streep van Yoran vloog naast. Tussen de 65e en 70e minuut kreeg Sprundel drie corners op rij te nemen maar de VVR-defensie met Bram aan het hoofd gaf geen krimp. Vijf minuten later mocht aanvoerde Stef Daemen van 20 m een vrije trap nemen na de zoveelste overtreding op Hassan. Stef krulde bal fraai binnen: 1-2. Sprundel vocht met man en macht voor de gelijkmaker maar Bram en zijn verdedigers bleven overeind. Even voor tijd kon Mark Monden na zijn tweede gele kaart inrukken. In de slotminuut maakte Bram nog een kopbal onschadelijk.

Zondag om 14.30 uur thuis tegen SVC.

CLUBFEEST VRIJDAG 29-12-17 KLIK HIER OM DIRECT AAN TE MELDEN !!