VVR1 verliest onnodig van Roosendaal

Op zondag 07 oktober 2018 stond de lastige uitwedstrijd tegen Roosendaal op het programma. Op het gloednieuwe kunstgrasveld werd om 14:40 uur aangevangen met de wedstrijd.

Vanaf de aftrap kan VVR een eerste aanval opzetten. De voorzet van Joris bij de 2e paal is te ver voor de inlopende Hassan. VVR komt echter al snel op achterstand. In de 3e minuut geeft de linksback van Roosendaal een crossbal welke tussen de verdediging en de keeper invalt. Door weifelend optreden kan de opkomende rechtsback de bal onderscheppen en 1 op 1 met Bram simpel de 1-0 binnen schieten.

Na 5 minuten belandt een voorzet van Roosendaal, die achter lijkt te gaan, over Bram heen op de lat.

In de 12e minuut een vrije trap voor VVR halverwege de helft van Roosendaal. Stef speelt Robert aan in de 16-meter, die de bal terug legt op de inlopende Maarten. Zijn schot gaat in de korte hoek langs de verkeerde kant van de paal. Na 16 minuten ontvangt Maarten de bal op het middelveld en ziet de keeper te ver uit het doel staan. Zijn doelpoging gaat echter naast het doel.

In de 23e minuut een opening van Roosendaal op de rechterflank. De lage voorzet wordt in de 16-meter gecontroleerd door de spits, die daarna weg kan draaien bij zijn tegenstander. Middels een goede reflex weet Bram redding te brengen en is het uiteindelijk Simon die de bal weg werkt.

Na 27 minuten wordt een vrije trap voor VVR bij de 2e paal terug gelegd door Joris. Hassan kan niet genoeg achter de bal komen en ziet zijn doelpoging over gaan.

In de 32e minuut komt VVR op een 2-0 achterstand. Een verre bal van achteruit lijkt simpel verwerkt te kunnen worden. Imre speelt echter te kort terug op Bram waardoor wederom de opkomende rechtsback van Roosendaal de bal kan onderscheppen en simpel kan scoren.

Enkele minuten later kan Joris de bal controleren op de middenlijn en Jolan middels een steekbal wegsturen. Zijn lage voorzet wordt bij de 1e paal over geschoten door Stef Daemen. Gelijk hierna een leidt een snelle combinatie op het middenveld een aanval van Roosendaal in. De voorzet bij de 2e paal wordt echter niet goed gecontroleerd door de linksbuiten die hierbij hands maakt.

Na 37 minuten ontvangt Robert de bal op de middenlijn en kan wegdraaien bij zijn tegenstander. Zijn schot wordt uit de korte hoek getikt door de keeper van Roosendaal. In de 40e minuut haalt de rechtsback van Roosendaal weer eens de achterlijn. Zijn voorzet wordt ruim naast gekopt.

Op slag van rust een corner voor VVR waarbij Joris naar de grond getrokken wordt. De scheidsrechter legt de bal op de stip en Hassan werkt prima binnen, 2-1.

In de 50e minuut kan Jolan opstomen na een snelle inworp achter de verdediging van Roosendaal. Hij geeft echter te gehaast de bal af waardoor de kans verloren gaat. Enkele minuten later een snelle 1-2 van VVR op het middenveld, waarna Hassan wordt bereikt. Zijn lage voorzet wordt uitverdedigd. Gelijk hierna kan Robert na een inworp de bal voorgeven op Joris in de 16 -meter van Roosendaal. Joris kapt zich goed vrij en kan van dichtbij inschieten, maar ziet de keeper middels een goede reflex redding brengen.

In de 57e minuut een vrije trap voor VVR waarbij Robert ingespeeld wordt in de 16-meter van Roosendaal. Hij controleert de bal en speelt af op de inlopende Stef, die echter te onnauwkeurig is in de voortzetting.

Na 60 minuten een aanval van Roosendaal. Na snel combinatiespel kan de bal uiteindelijk in de 16-meter van VVR afgelegd worden op een inkomende middenvelder, die van dichtbij de 3-1 binnen kan schieten.

Niet veel later komt Roosendaal met 10 man te staan na een 2e gele kaart voor een middenvelder van Roosendaal. In de 67e minuut een vrije trap voor VVR op 20-meter van het doel van Roosendaal. Maarten plaatst de bal op de 5-meterlijn, waar de inglijdende Robert van dichtbij de bal over het doel schiet. Gelijk hierna een diepe bal van Roosendaal, waarna de spits op Bram af kan gaan. Hij wordt echter nog voldoende onder druk gezet door de verdediging, waardoor Bram redding kan brengen.

Na 77 minuten een corner voor Roosendaal welke uitverdedigd wordt. De afvallende bal wordt ruim over het VVR-doel geschoten.

In de 86e minuut komt Roosendaal op 4-1. Na een corner voor VVR wordt de bal uitverdedigd met een lange bal welke over de uit positie staande VVR-verdediging valt. De spits van Roosendaal kan hierdoor alleen op Bram af lopen, hem omspelen en de bal binnen schuiven.

In de laatste minuut van de wedstrijd belandt de bal na een aanval van VVR over meerdere schijven bij Joris. Hij plaatst de bal in de verre hoek, maar de bal beland op de buitenkant van de paal.