VVR1 start 2e seizoenshelft met overwinning op Victoria’03 1

wedstrijdverslag-web

Op zondag 03 februari 2019 stond de uitwedstrijd tegen Victoria’03 op het programma.

VVR komt goed uit de startblokken en in de 3e minuut ligt de bal al op de stip. Goed druk zetten bezorgt de bal in de 16-meter bij Joris die weg draait bij zijn tegenstander, maar gestopt wordt middels een overtreding. De penalty wordt door Hassan prima binnen geschoten, 0-1.

In de 6e minuut een steekbal dwars door het centrum op Hassan, die zijn tegenstanders aftroeft op snelheid. Hij legt de bal af op Joris, maar de bal wordt ternauwernood tot corner verwerkt door de verdediging van Victoria’03.

Na 9 minuten komt VVR op een 0-2 voorsprong. Martijn speelt vanuit de opbouw Joris in, die direct doorspeelt op de diepgaande Robert. Deze kan de 16-meter insnijden en geeft hard voor, waarna een verdediger van Vicoria’03 met een sliding zijn eigen doelman passeert voordat Joris de bal binnen kan tikken.

Na de 0-2 is het meeste balbezit voor Victoria’03, zonder hierbij echt gevaarlijk te worden. VVR speelt in de omschakeling te slordig en lijdt te veel balverlies.

Na 25 minuten het eerste wapenfeit van Victoria’03. Een vrije trap vanaf de linkerflank wordt bij de 2e paal terug voor het VVR-doel gekopt en over gevolleyd. In de tegenaanval wordt een voorzet van Hassan ver bij de tweede paal terug gelegd op Robert, die aflegt op de mee opgekomen Stef, maar deze ziet zijn schot via een verdediger tot corner gaan.

In de 30e minuut levert een onoplettendheid de aansluitingstreffer op voor Victoria’03. Een vrije trap halverwege de helft van VVR wordt snel genomen zodat één van de spitsen zomaar de 16-meter van VVR in kan lopen. Imre kan met een uiterste krachtsinspanning nog een blok zetten, waarna de scheidsrechter de bal op de stip legt. De penalty wordt onberispelijk binnen geschoten, 1-2.

Na 35 minuten een aanval van VVR over de rechterflank. De voorzet van Hassan wordt door Joris hard voorlangs de kruising gekopt. Zo wordt de rust bereikt met een 1-2 stand.

Na de rust is de eerste kans voor Victoria’03. Na een aanval over rechts wordt een lage voorzet bij de eerste paal ingegleden, maar Bram staat op de juiste plaats.

In de 56e minuut een vrije trap voor VVR. Deze wordt bij de tweede paal door de vrij staande Stef van Nispen in de handen van de keeper gekopt.

VVR speelt een lastige tweede helft, komt moeizaam aan voetballen toe, maar weet toch in de 68e minuut op een 1-3 voorsprong te komen. Een vrije trap wordt door Yoran prima ingebracht, waarna de inlopende Joris de pal hard in de verre hoek kopt. Enkele minuten later een opening van VVR op rechts, waarna Yoran ingespeeld worden die vanuit de draai in de handen van de keeper schiet.

Nadat VVR op de 1-3 voorsprong is gekomen krijgt het weer wat meer grip op de wedstrijd en is het echte geloof weg bij Victoria’03.

In de 73e minuut wordt een vrije trap voor VVR vanaf de middenlijn in de 16-meter gebracht en kopt Joris de bal achterwaarts voorlangs het doel van Victoria’03.

Na 81 minuten een aanval van VVR via Robert en Yoran. De voorzet van Yoran wordt bij de tweede paal ingekopt door Hassan, maar de keeper van Victoria’03 weet de bal weg te boksen voordat Maarten in kan schieten. Enkele minuten later kopt Tobias een vrije trap voorlangs.

In de 87e minuut onderschept Stef Daemen de bal op het middenveld en brengt Joris in stelling. Deze kapt zich vrij en ziet zijn geplaatste bal via een verdediger net naast de paal gaan. In de eerste minuut van de blessure tijd nog een laatste mogelijkheid voor VVR. Een vrije trap op de rand van de 16-meter wordt echter slap voorlangs geschoten. De wedstrijd eindigt zo in een mooie 1-3 overwinning voor VVR.