VVR1 speelt gelijk tegen MOC`17 1

wedstrijdverslag-web

Op zondag 02 december 2018 stond de uitwedstrijd tegen MOC’17 uit Bergen op Zoom op het programma.

VVR start agressief aan de wedstrijd, maar het is MOC’17 dat de eerste mogelijkheid krijgt. In de 4e minuut wordt een voorzet terug gelegd op 20 meter van het VVR-doel waarna Martijn zich voor de bal werpt en zo het harde schot blokt.

Na 11 minuten een aanval van MOC’17 over de linkerflank die een corner oplevert. Deze wordt over gekopt.

In de 13e minuut komt VVR op een 0-1 voorsprong. Een snel genomen vrije trap lijkt een gemakkelijke prooi te worden voor de keeper van MOC’17, maar hij laat de bal los en Robert kan deze simpel binnen lopen. Gelijk hierna een onderschepping op het middenveld, waarna de steekbal van Robert op de diepgaande Stef net te hard is.

Na 17 minuten een aanval van VVR via Hassan. Zijn voorzet wordt terug gekopt door Robert, maar de bezetting voor het doel is niet goed waardoor de bal uitverdedigd kan worden.

In de 24e minuut een aanval van MOC’17 over de rechterflank. De voorzet wordt bij de tweede paal naast gekopt.

De wedstrijd is aardig in evenwicht. MOC’17 heeft iets meer balbezit, maar VVR heeft de organisatie goed staan, geeft geen kansen weg en is in de omschakeling dreigend.

In de 43e minuut wordt een vrije trap voor MOC’17 strak de 16-meter van VVR ingeschoten en door iedereen gemist, waarna Bram de lastige bal weet te stoppen. Op slag van rust komt VVR op een 0-2 voorsprong. Een actie van Yoran levert een corner op. Deze valt ver bij de tweede paal waar Roel de bal op kan vangen. Hij weet de achterlijn te halen en zijn lage voorzet wordt door Sjors binnen geschoten.

Hoe snel kun je een voorsprong uit handen geven? VVR komt na de rust slap uit de kleedkamer, terwijl MOC’17 er juist een schep bovenop doet. Binnen 1 minuut ligt de 1-2 al binnen. Een aanval over links belandt uiteindelijk voor de voeten van de linksbuiten van MOC’17, die de bal vanaf 16 meter in de verre hoek plaatst.

In de 47e minuut een aanval van VVR via Yoran. Zijn strakke voorzet valt door miscommunicatie tussen de keeper en een verdediger nog bijna voor de voeten van Robert.

Enkele minuten later komt MOC’17 op gelijke hoogte. Een voorzet vanaf de linkerflank wordt bij de tweede paal hard binnen gekopt, 2-2.

In deze fase moet VVR alle zeilen bijzetten, maar weet zich toch terug te knokken in de wedstrijd.

Na 57 minuten kaatst Stef de bal na een inworp gelijk door op Maarten, die zijn schot in de korte hoek gepakt ziet worden door de keeper. In de 62 minuut een aanval van VVR over meerdere schijven, waarbij uiteindelijk Yoran zijn schot naast het doel ziet gaan.

Enkele minuten later een onderschepping halverwege de helft van MOC’17. Maarten schiet direct vanaf 30 meter hard op het doel, maar de keeper weet de bal via de paal uit de hoek te tikken.

In de 77e minuut kan Maarten vanaf het middenveld openen op Hassan. Hassan weet de achterlijn te halen, maar zijn prima voorzet wordt niet op waarde geschat door de VVR-spitsen. Een minuut later kan Joris ingespeeld worden in de 16-meter van MOC’17 en lijkt zijn schot door een inglijdende verdediger met de hand tot corner verwerkt te worden.

Na 84 minuten een vrije trap voor MOC’17 op eigen helft. Stef wordt hierbij in de rug geduwd waardoor de diepe bal over hem heen valt voor de voeten van de rechtsbuiten die vanuit een moeilijke hoek hard raak schiet, 3-2.

In de 87e minuut krijgt VVR loon naar werken. Hassan wordt ingespeeld in de 16-meter van MOC’17 en tussen 3 verdedigers in neergehaald, waarna de scheidsrechter de bal op de stip legt. Hassan benut dit buitenkansje prima, waardoor de wedstrijd eindigt in een 3-3 stand.