VVR1 en Schijf1 delen de punten

wedstrijdverslag-web

Op zondag 22 oktober 2018 stond de uitwedstrijd tegen Schijf op het programma.

In een onrustige openingsfase met veel balverlies en onnauwkeurig spel is het Schijf dat het eerste gevaar sticht. In de 2e minuut wordt een lage voorzet vanaf links bijna door Simon in eigen doel gewerkt, maar weet Bram middels een prima reflex de bal tot corner te verwerken.

Na 10 minuten komt VVR voetballend wat beter in de wedstrijd en bouwt een licht overwicht op. In de 11e minuut wordt een lange bal verlengd door Joris tot bij Hassan, die daarna de bal bezorgt bij Gilberto. Zijn schot wordt gepakt door de keeper van Schijf.

Na 13 minuten een aanval over links via Yoran. Zijn lage voorzet wordt weggewerkt door de verdediging van Schijf, waarna Maarten zijn schot over ziet gaan.

In de 20 minuut kan Schijf een aanval opzetten via de linkerflank. De lage voorzet wordt goed uitverdedigd door Stef van Nispen. Gelijk hierna kan Joris zich vrij draaien op de middellijn en openen op Yoran. Yoran kapt zich vrij maar zijn schot is te zwak en gaat voorlangs.

Een minuut later een prima steekbal van Hassan op Joris. Joris kan hierna de 16-meter van Schijf in en weet de keeper te omspelen, maar schiet vanuit een lastige hoek voorlangs. Gelijk hierna een nieuwe aanval waarbij uiteindelijk Joris vrijgespeeld wordt op de rand van de 16-meter. Zijn geplaatste schot in de verre hoek gaat over het doel van Schijf.

Na 25 minuten een opening van Joris op Yoran, die zijn tegenstander uitspeelt maar zijn schot over ziet gaan. In de 29e minuut een crossbal van Stef Daemen op Gilberto. Gilberto weet de achterlijn te halen, maar zijn lage voorzet wordt geblokt voordat deze een medespeler bereikt.

Na 36 minuten een vrije trap voor Schijf op 20 meter van het doel. De bal wordt hard recht op Bram geschoten, die deze daarna weg weet te stompen. Enkele minuten later kan Simon opkomen over de linkerflank. Goed doorzetten levert hem uiteindelijk balbezit op in de 16-meter van Schijf, maar zijn schot in de korte hoek wordt gepareerd door de Schijf-keeper.

Net voor rust het laatste gevaar vanuit VVR-zijde. Yoran passeert meerdere tegenstanders, waarna de bal via Maarten en Hassan geopend wordt op rechts. De voorzet van Gilberto wordt door Joris over het doel gewerkt. De rust wordt zodoende bereikt met een 0-0 stand.

Vanaf de aftrap kan Simon een 1-2 opzetten met Joris en de 16-meter van Schijf in snijden. Zijn schot wordt gestopt door de keeper van Schijf. Een minuut later stuurt Joris Yoran weg. Yoran passeert meerdere tegenstanders op de achterlijn, maar zijn lage voorzet weet net Gilberto niet te bereiken.

Na 48 minuten eigenlijk de enige kans voor Schijf na de rust. Na een verre trap op de spits krijgt deze de bal in de kluts gelukkig mee in de 16-meter van VVR, maar gaat de doelpoging over het doel van VVR.

In de 54e minuut wordt een vrije trap voor VVR bij de 2e paal gelegd. Gilberto komt hierbij vrij, maar heeft net niet genoeg controle waardoor de keeper de bal kan onderscheppen.

Hierna ontstaat weer een fase waarin veel duels uitgevochten worden en te weinig de voetballende oplossing wordt gezocht. Hierdoor zien we veel middenveldspel en worden weinig kansen gecreƫerd.

In de 68e minuut kan Joris de bal tot bij Yoran bezorgen. Yoran komt uiteindelijk tot een voorzet die door Joris niet goed genoeg ingekopt kan worden. Na 71 minuten levert goed druk zetten van VVR in de 16-meter van Schijf balbezit op, waarna een schot op doel volgt. De keeper weet met zijn voeten redding te brengen.

In de 79e minuut wordt een vrije trap voor VVR verlengd tot bij Jolan. Zijn volley gaat via een Schijf-speler over het doel. De daaruit volgende corner wordt uitverdedigd en daarna opnieuw voor het doel van Schijf gebracht. Stef van Nispen kan bij de 2e paal inkoppen, maar ziet zijn doelpoging in de korte hoek gestopt worden door de Schijf-keeper.

In de 82e minuut een aanval van Schijf over de linkerflank. De voorzet wordt bij de 2e paal ruim naast gekopt. In de tegenaanval kan Yoran in de 16-meter van Schijf 2 tegenstanders uitspelen, maar ziet zijn schot in de korte hoek gestopt worden.

In de slotfase nog een vrije trap voor Schijf halverwege de helft van VVR. De bal gaat echter over iedereen heen tot doeltrap, waarna de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd fluit en deze dus eindigt in een 0-0 stand.

CLUBFEEST VRIJDAG 14 DECEMBER A.S. KLIK HIER OM DIRECT AAN TE MELDEN!