VVR wint van Internos

vvr-1-07465

Op donderdag 10 mei 2018 stond de thuiswedstrijd tegen Internos op het programma. Na het verlies tegen Sprundel was het zaak om de draad weer op te pakken. VVR begint zeer scherp en gedreven aan de wedstrijd. Al in de 2e minuut is het raak. Een indraaiende vrije trap wordt door Gilberto bij de eerste paal binnen gekopt, 1-0. In de 3e minuut wederom een vrije trap voor VVR, de afvallende bal wordt door Gilberto over geschoten.

In de 12e minuut een opening van Gilberto op Hassan. Hassan omspeelt zijn tegenstander en legt een afgemeten voorzet weg op de inlopende Stef Daemen, die beheerst binnen schuift, 2-0. Na 21 minuten een vrije trap voor Internos. De bal wordt in de 16 meter van VVR gebracht, maar wordt bij de tweede paal over geschoten.

In de 31e minuut kan Martijn opkomen over links. Zijn voorzet is uiteindelijk te ver achterin zodat geen medespeler bereikt wordt. In de 33e minuut legt Hassan een corner bij de tweede paal. Sjors kan de bal controleren, maar schiet naast uit de volley. In de 36e minuut een aanval van VVR over rechts via Stef. Zijn indraaiende voorzet is uiteindelijk net te scherp voor Tom. Na 38 minuten 2 kansen achter elkaar voor VVR. Door goed druk zetten komt Yoran in balbezit. Hij kan naar binnen snijden, maar zijn schot raakt de buitenkant van de paal. Gilberto kan de bal snel weer oppakken en geeft een afgemeten voorzet op de inlopende Stef, maar deze ziet zijn kopbal door de keeper van Internos uit het doel gewerkt worden.

Beide teams proberen te voetballen en na de goede openingsfase van VVR raakt de wedstrijd meer in evenwicht.In de 45e minuut kan de linksbuiten van Internos naar binnen snijden en de bal breed leggen. Het schot in de korte hoek gaat naast. De rust wordt zodoende bereikt met een 2-0 stand.

In de 46e minuut wordt een vrije trap voor VVR tot corner verwerkt. In de omschakeling hieruit kan Internos in de aanval en komt ook tot een corner, welke niets oplevert. In de 50e minuut eindigt een aanval van Internos over meerdere schijven met een schot over het VVR-doel. Na 53 minuten een combinatie van VVR over links. De voorzet van Yoran wordt bij de 2e paal tot corner verwerkt.

In de 67e minuut een vrije trap voor Internos op 20 meter van het doel van VVR. Deze wordt echter in de muur geschoten. Gelijk hierna kan VVR in de aanval via Yoran. Hij speelt naar Sjors, die kan openen op Hassan. Hassan kan de 16 meter in, maar ziet zijn schot gepakt worden door de Internos-keeper. In de 78e minuut levert slordig ingrijpen in de VVR-defensie Internos een penalty op. Deze wordt onberispelijk binnen geschoten, 2-1.

VVR weet uiteindelijk de overwinning over de streep te trekken. De goed eerste helft kreeg helaas geen vervolg in de tweede helft, maar de 3 punten zijn binnen.