VVR wint uit bij BSC

vvr-1-07465

Op zondag 13 mei 2018 stond de uitwedstrijd tegen BSC op het programma. Na een korte herstelperiode i.v.m. de wedstrijd op Hemelvaartsdag, was het zaak toch weer scherp aan de wedstrijd te beginnen en met niets minder dan 3 punten genoegen te nemen. In de 4e minuut kan Hassan in de omschakeling Yoran diep sturen. De uitkomende keeper van BSC is echter net eerder bij de bal.

Na 10 minuten een combinatie van VVR over links. De lage voorzet van Yoran wordt weggewerkt door de verdediging van BSC. Gelijk hierna goed druk zetten van Tom op de rand van de 16 meter van BSC. De bal wordt echter verdedigd voordat hij tot een schietkans kan komen. In de 15e minuut een aanval van VVR over meerder schijven waarbij uiteindelijk Hassan vrijgespeeld wordt. Hij ziet zijn schot uit de hoek getikt worden door de BSC-doelman. In de 18e minuut eindigt een aanval van BSC met een schot over het VVR-doel.

In de 20e minuut een aanval van VVR over rechts waarbij Hassan tot een schietkans kan komen. Het schot gaat over. In de 25e minuut kan Sjors openen op Yoran. Zijn voorzet bij de 2e paal is echter te hoog voor Hassan zodat deze niet gericht kan koppen. Na 28 minuten wordt een vrije trap voor VVR bij de tweede paal voorlangs gekopt door Stef van Nispen. Gelijk hierna een combinatie tussen Hassan en Gilberto. Uiteindelijk wordt de voorzet van Gilberto tot corner verwerkt, welke niets oplevert.

In de 34e minuut een crossbal van Yoran op Hassan, die de achterlijn kan halen. Zijn voorzet is echter een gemakkelijke prooi voor de BSC-keeper. Een minuut later leidt een slechte inworp van VVR een aanval van BSC in. Er wordt een crossbal op de linksbuiten gegeven, die uiteindelijk voorlangs schiet.

In de 41e minuut een opening van Gilberto op Yoran. Zijn voorzet wordt tot corner verwerkt. Uit deze corner ontstaat een scrimmage voor het BSC-doel, maar zowel Stef als Yoran krijgen de bal niet op het doel geschoten. In de 45e minuut een prima actie van Yoran. Hij kan Tom de 16 meter in sturen, maar zijn voorzet wordt wederom tot corner verwerkt voordat één van de spitsen gevaarlijk kan worden. De corner wordt bij de eerste paal weggewerkt door BSC, maar opgepakt door Hassan op 25 meter van het doel. Hij kapt een inlopende BSC-speler uit en schiet daarna laag diagonaal binnen. Zo heeft VVR toch nog op slag van rust de gewenste voorsprong, 0-1.

In de 54e minuut een goede actie van Yoran. Hij ziet zijn schot geblokt worden. Na 60 minuten wordt een corner voor BSC weggewerkt, maar is VVR in de omschakeling te slordig om tot een kans te komen. Hierna neemt de druk van VVR op BSC toe en kan VVR tot meerdere kansen komen. In de 65e minuut een aanval van VVR door het centrum waarbij Tom direct doorspeelt op Hassan die zodoende 1 op 1 met de BSC-keeper komt. De keeper van BSC weet zijn inzet te pareren. De bal wordt gelijk weer veroverd door VVR en geopend op Tom. Hij weet een afgemeten voorzet af te leveren op Hassan, maar deze ziet zijn inzet weerom middels een prima reflex door de BSC-keeper gestopt worden.

In de 77e minuut een aanval van VVR via Maarten en Tom. Tom kan openen op Jolan, die zijn tegenstander omspeelt maar zijn voorzet bereikt geen medespeler. Na 86 minuten wordt de zege eindelijk definitief veilig gesteld. Een aanval via Jolan en Maarten eindigt met een schot van Maarten dat geblokt wordt. De bal komt hierdoor echter bij Jolan voor zijn voeten en deze schiet beheerst binnen, 0-2.