VVR verliest nipt van SC Gastel

wedstrijdverslag-web

Op zondag 04 november 2018 stond de uitwedstrijd tegen SC Gastel op het programma.

Na een aftastend begin van beide ploegen is het VVR dat het eerste speldenprikje uit kan delen. In de 13e minuut wordt, na een combinatie door de as van het veld, Jolan met een steekbal in de 16-meter vrijgespeeld. De keeper van SC Gastel is op tijd zijn doel uit en kan de bal onderscheppen. In de 16e minuut komt SC Gastel op voorsprong. Een voorzet vanaf de linkerflank wordt verlengd en bij de 2e paal vanuit een lastige hoek binnen geschoten.

VVR komt echter al snel weer op gelijke hoogte. In de 18e minuut wordt Joris ingespeeld in de 16-meter. Hij controleert de bal en legt prima af op de inlopende Stef Daemen, die de bal beheerst binnen schuift. In de 21e minuut wordt een lange bal verlegd door Joris tot bij Yoran. Deze legt de bal achter de verdediging op de doorgelopen Joris, maar de bal is net te diep. Na 24 minuten een corner voor SC Gastel welke uitverdedigd wordt door de VVR-verdediging. De afvallende bal wordt overgeschoten. Na 32 minuten lijkt SC Gastel op 2-1 te komen. Een lange bal valt achter de VVR-verdediging, waarna een SC Gastel-aanvaller de bal over Bram plaatst. Gelukkig voor VVR stuit de bal over het VVR-doel.

In de 2e helft is het eerste gevaar van de kant van SC Gastel. In de 54e minuut wordt een lange bal terug gekopt, maar kan Simon met een uiterste krachtsinspanning de bal tot corner verwerken. In de tegenaanval kan VVR tot in de 16-meter van SC Gastel combineren, maar wordt de bal verdedigd tot corner. In de 65e minuut een prima mogelijkheid voor VVR om op voorsprong te komen. Na een actie van Hassan valt de bal plots in de 16-meter voor de geheel vrijstaande Joris. Alleen voor de SC Gastel-keeper ziet hij zijn geplaatste bal via de binnenkant van de paal voorlangs het doel rollen.

Na 71 minuten een aanval van SC Gastel via de rechterflank. De voorzet wordt bij de 2e paal gepakt door Bram. Hij wil hierna het spel snel hervatten, maar ziet zijn uittrap mislukken. De bal kan hierdoor opgepikt worden halverwege de helft van VVR, waarna een SC-Gastel speler de bal over Bram heen in het doel plaatst, 2-1. VVR gaat hierna vol op de aanval spelen en krijgt in de 82e minuut een prima mogelijkheid om op gelijke hoogte komen. Een vrije trap wordt bij de 2e paal goed terug gelegd door Joris, waarna Martijn vrij voor het doel van SC Gastel verschijnt. Hij schiet van dichtbij over en zo blijft de stand 2-1.

CLUBFEEST VRIJDAG 14 DECEMBER A.S. KLIK HIER OM DIRECT AAN TE MELDEN!