VVR speelt gelijk tegen HVV’24

wedstrijdverslag-web

Op zondag 24 maart 2019 stond de thuiswedstrijd tegen HVV’24 uit Hulst op het programma.

Al naar 25 seconden valt de eerste kans voor VVR te noteren als Simon op kan komen tot in de 16 meter van HVV en van dichtbij hard over schiet. Na 2 minuten ook al het eerste gevaar van HVV. Een aanval over de rechterflank eindigt met een scherpe voorzet die door Maarten ternauwernood via een speler van HVV tot doeltrap wordt verwerkt.

In de 8e minuut een vrije trap voor VVR aan de zijkant van het veld. Deze wordt bij de 2e paal terug gekopt en valt net niet goed waardoor deze uitverdedigd kan worden.

Na 15 minuten valt de openingstreffer. De spits van HVV kan te gemakkelijk de 16 meter indraaien en wordt gehaakt. De scheidsrechter legt de bal op de stip en de penalty wordt beheerst binnen geschoten.

In de 19e minuut een vrije trap voor HVV op 20 meter van het VVR-doel. Deze wordt hard in de muur geschoten en in 2e instantie in de handen van Bram.

Na 33 minuten een corner voor HVV. De bal belandt in de 16-meter voor de voeten van HVV-speler welke hard op een medespeler schiet en in 2e instantie wordt de bal rakelings naast het VVR-doel geschoten. In de 35e minuut een prima voorzet van Martijn, die door Joris net naast wordt gekopt in de verre hoek.

In de 39e minuut een corner voor VVR. Stef van Nispen wint het kopduel, waarna de bal voor de voeten van Stef Daemen valt, die hoog over het doel schiet.

Op slag van rust krijgt HVV nog een grote mogelijkheid om op een 2-0 voorsprong te komen. In de omschakeling kan over de rechterflank een aanval opgezet worden. Hierbij wordt uiteindelijk de linksbuiten helemaal vrijgespeeld, maar komt Bram in de 1 op 1 situatie als winnaar uit de bus en weet de bal met zijn voeten tot corner te verwerken.

Na de rust is het eerste kansje voor VVR. Een voorzet vanaf de rechterflank wordt door Robert voor het doel gekopt, waar Jolan net te kort komt zodat de bal uitverdedigd kan worden. In de 51e minuut krijgt de rechtsback van HVV zijn 2e gele kaart, waardoor HVV met 10 man komt te staan. VVR weet hier al snel van te profiteren als in de 57e minuut een corner door Sjors in de verre hoek wordt gekopt.

Na 65 minuten een crossbal op Jolan, die gelijk doorspeelt op Robert. Deze weet de bal af te leggen op Maarten, die zijn geplaatste schot in een uiterste reflex door de keeper van HVV uit de hoek getikt ziet worden.

In de 75e minuut wordt de wedstrijd tijdelijk stil gelegd na een opstootje tussen de HVV-trainer en de scheidsrechter. Na een korte afkoelingsperiode wordt de wedstrijd hervat en krijgt VVR direct weer een goede mogelijkheid. Een vrije trap wordt door Maarten scherp genomen en lijkt zonder dat iemand deze raakt direct het doel in te gaan. De keeper van HVV weet echter met een prima redding de bal uit het doel te houden.

Na 83 minuten wordt een corner voor HVV door Bram weg gewerkt, maar valt voor de voeten van een HVV-speler. Deze weet vanuit de draai in te schieten, maar Bram brengt redding.

In de 88e minuut een vrije trap voor VVR op 20 meter van het HVV-doel. Deze wordt wederom prima genomen door Maarten, maar uiteindelijk gaat deze via de paal weer terug het veld in.

De wedstrijd eindigt zodoende in een 1-1 eindstand.