VVR pakt 3 punten tegen DSE

vvr-1-07465

Op zondag 11 maart 2018 stond de uitwedstrijd tegen DSE op het programma.

Het is VVR dat vanaf het begin van de wedstrijd de overhand heeft en DSE onder druk zet. In de 1e minuut volgen er al 3 corners op rij voor VVR, die wel dreigend zijn maar waar geen doelkansen uit voort komen.

In de 6e minuut een voorzet van Hassan op Joris. Joris legt terug op Tom, maar zijn schot mist kracht. Enkele minuten later een aanval van DSE over rechts, uiteindelijk wordt de bal vanaf 20 meter over geschoten.

In de 18e minuut kan VVR vanuit de omschakeling in de aanval gaan. Wouter komt op vanaf de rechterflank. De bal gaat via Gilberto naar Joris die laag voorzet, maar zijn voorzet wordt onderschept door een DSE-verdediger.

In de 21e minuut opent Sjors op Hassan. Hassan zet een actie in en ziet zijn schot voorlangs gaan. Een minuut later kan Stef Daemen opkomen door het midden. Hij geeft een steekbal op Joris die randje buitenspel afgevlagd wordt.

In de 23e minuut een vrije bal voor DSE op de punt van de 16 meter. De bal wordt bij de 2e paal weggewerkt door VVR. In de 25e minuut gaat VVR weer in de aanval. Uiteindelijk wordt de afvallende bal, op 20 meter van het doel, ineens in de korte hoek binnen geschoten door Hassan, 0-1.

In de 30e minuut wordt een vrije trap voor DSE bij de 2e paal tot corner verwerkt. In de 33e minuut een aanval van VVR over links via Hassan. Hij speelt de bal naar Gilberto die neergehaald wordt in de 16 meter, maar de scheidsrechter laat doorspelen. In de omschakeling kan DSE in de aanval gaan. Uiteindelijk volgt er een voorzet die zwak in de handen van Bram gekopt wordt.

In de 45e minuut wordt een vrije trap voor VVR, halverwege de helft van DSE, geopend op Hassan. Een verdediger van DSE gaat onder zijn voorzet door, maar Joris verwacht de bal niet meer. Op slag van rust nog een vrije trap voor VVR op 20 meter die door Stef voorlangs wordt geschoten.

In de 2e helft zien we hetzelfde spelbeeld. Het is VVR dat de overhand heeft. In de 49e minuut kan VVR na een onderschepping van Gilberto in de aanval. Deze wordt uiteindelijk te slordig uitgespeeld om tot een kans te komen. Enkele minuten later kan Yoran over links in de aanval. Zijn lage voorzet bereikt geen medespeler. In de 53e minuut een vrije trap voor DSE vanaf de rechterzijde. De bal wordt weggewerkt bij de 2e paal. In de 56e minuut wordt slecht opbouwen van DSE afgestraft door VVR. Hassan onderschept de bal. Hij opent op Tom die direct voorgeeft, waarna de doorgelopen Hassan binnen kan schieten, 0-2.

In de 58e minuut een aanval van VVR over meerdere schijven. Uiteindelijk wordt de bal door Joris ingeschoten, maar deze wordt van de lijn gehaald. Enkele minuten later wordt geopend op Hassan. Zijn voorzet wordt bij de 2e paal tot corner verwerkt. De corner levert niets op voor VVR.

In de 62e minuut legt Sjors een vrije trap bij de 2e paal. Joris komt boven de keeper uit, maar zijn kopbal beland op de lat. De tegenaanval van DSE wordt uiteindelijk tot corner verwerkt, welke geen gevaar oplevert.

In de 65e minuut ontwijkt Hassan de buitenspelval en kan 1 op 1 op de keeper van DSE af. Zijn lob gaat net naast het doel. In de 69e minuut is VVR wederom niet daadkrachtig genoeg en wordt over te veel schijven gespeeld en te lang gewacht met schieten.

In de 71e minuut wordt een vrije trap van Tom door Joris bij de 2e paal in de handen van de keeper gekopt. In de 76e minuut wordt een vrije trap voor DSE aan de zijkant van het veld hoog ingebracht en zeilt voorlangs. In de tegenaanval van VVR kan Simon voorgeven op Tobias. Hij speelt door op Hassan, maar die ziet zijn schot in de korte hoek gestopt worden door de DSE-keeper.

In de 80e minuut wordt een bal direct verlengd door Joris waarna Hassan 1 op 1 op de keeper af kan. Hij schuift de bal simpel binnen in de korte hoek, 0-3.

In de 87e minuut nog een voorzet van Jolan. De bal wordt bij de eerste paal ingeschoten door Yoran, maar de keeper stopt zijn inzet.

VVR behaald deze middag een dik verdiende overwinning en kan 3 punten bijschrijven.