VVR loopt tegen nederlaag aan

wedstrijdverslag-web

Op zondag 28 april 2019 stond de thuiswedstrijd tegen Schijf op het programma.

Binnen 1 minuut krijgt VVR de eerste kans van de wedstrijd als Yoran langs zijn tegenstander snelt over de achterlijn en de bal terug legt op Joris, die zijn schot tot corner geblokt ziet worden.
Hierna ontstaat een wedstrijd met veel strijd en duels op het middenveld die veelal door Schijf gewonnen worden, maar weinig goed voetbal en kansen.
In de 16e minuut de eerste mogelijkheid voor Schijf als de bal plots in de 16-meter voor de voeten valt van de spits, maar uiteindelijk goed verdedigd wordt door Simon.
In de 28e minuut veroorzaakt een scherp genomen vrije trap voor Schijf een scrimmage voor het VVR-doel. Uiteindelijk is het Joris die de bal van de doellijn weet te halen.
Na 38 minuten een aanval van Schijf door het hart van de verdediging waarbij de doorgelopen middenvelder vrij voor Bram verschijnt, maar de bal te gehaast over het doel schiet. In de tegenaanval wordt Robert bereikt in de 16-meter van Schijf. Hij weet zijn tegenstander uit te kappen, maar zijn schot wordt door de keeper van Schijf met de voeten tot corner verwerkt.
De rust wordt bereikt met een 0-0 stand.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld, waarbij VVR iets beter in de wedstrijd lijkt te zitten.
Vanaf de aftrap kan Yoran een actie inzetten tot in de 16-meter van Schijf, maar zijn voorzet wordt tot corner verwerkt.
In de 57e minuut een vrije trap voor Schijf op de punt van de 16-meter. Deze wordt hard ingedraaid , maar uitverdedigd door Stef.
Na 60 minuten valt een corner voor Schijf bij de tweede paal voor de voeten van de spits, maar deze schiet wild over het VVR-doel.
In de tegenaanval blijft Gilberto sterk aan de bal en weet Yoran met een steekbal de 16-meter van Schijf in te sturen. Zijn schot gaat echter ruim over het doel.
In de 69e minuut wordt een diepe bal van Simon door Robert voor het doel gekopt. Joris controleert de bal met de borst en schiet de bal vanuit de draai rakelings voorlangs het doel van Schijf.
Na 72 minuten wordt Joris de diepte ingestuurd en lijkt de bal te ver voor zich uit te spelen. Hij blijft echter goed aan de bal en weet uiteindelijk vanaf de punt van de 16-meter in de korte hoek te schieten waar de keeper van Schijf redding brengt.
In de 74e minuut valt een corner voor Schijf ver bij de tweede paal. De bal wordt opnieuw ingebracht, waarna Bram flink wordt gehinderd in het 5-meter gebied en de bal op 11-meter voor de voeten van een Schijf-speler valt. Deze schiet echter slap naast het doel.
Na 81 minuten een hoge bal van Schijf in de 16-meter van VVR. Bram lijkt de bal te kunnen pakken, maar wordt geblokt door een Schijf-speler, waardoor hij de bal moet lossen. Deze valt hierna voor de voeten van één van spitsen welke simpel binnen kan schieten. De scheidsrechter ziet er geen overtreding in en keurt het doelpunt goed, 0-1.
Het slotoffensief levert niets meer op voor VVR, waardoor tegen een 0-1 nederlaag aan wordt gelopen.