VVR loopt tegen nederlaag aan

vvr-1-07465

Op zondag 06 mei 2018 stond de thuiswedstrijd tegen Sprundel op het programma. De eerste 10 minuten van de eerste helft is de wedstrijd aardig in evenwicht. Beide teams proberen te voetballen waarbij VVR iets sterker oogt.  In de 14e minuut een corner voor VVR die bij de 2e paal ingekopt wordt door Stef van Nispen. De bal wordt echter door een verdediger van Sprundel van de doellijn gehaald.

In de 18e minuut wordt een vrije trap door VVR snel genomen. Stef kan Yoran de 16 meter van Sprundel insturen, maar het schot van Yoran rolt voorlangs. Gelijk hierna een aanval van VVR door de as van het veld. Tobias draait zich goed vrij, maar de steekbal op Hassan is te hard. In de 22e minuut combineert VVR zich prima tot een aanval. Uiteindelijk wordt Hassan vrij gespeeld, maar hij schiet te gehaast naast.

Na 25 minuten een aanval van Sprundel over de linkerflank. De bal wordt uiteindelijk tot corner verwerkt, welke niets oplevert. In de tegenaanval van VVR wordt Yoran de 16 meter van Sprundel ingestuurd. Yoran is eerder bij de bal dan de Sprundel-keeper, wordt licht geraakt maar blijft op de been. De kans is hierdoor echter voorbij. In de 28e minuut een vloeiende aanval van VVR over links. Uiteindelijk is de voorzet van Hassan te hard en te scherp om één van de VVR-spitsen te bereiken. Gelijk hierna een aanval van VVR over rechts via Yoran. Hij kan de bal terug leggen op Tobias, die zijn schot in de korte hoek gepakt ziet worden door de keeper van Sprundel.

Na deze fase waarin VVR het overwicht had maar te slordig speelde, komt Sprundel wat beter in de wedstrijd. In de 31e minuut een vrije trap voor Sprundel halverwege de helft van VVR. De bal gaat zonder dat deze geraakt wordt voorlangs. Na 35 minuten een corner voor Sprundel welke door de VVR-verdediging wordt weg gewerkt. In de 41e minuut wordt de bal door Sprundel geopend op links. De middenvelder kan naar binnen snijden, maar ziet zijn schot in de korte hoek tot corner verwerkt worden door Bram. Net voor rust nog een scrimmage voor het VVR-doel, maar de rust wordt bereikt met een 0-0 stand.

De 2e helft start weer redelijk gelijk opgaand. In de 49e minuut een actie van Jolan over links. De voorzet is echter weer niet nauwkeurig genoeg om tot een kans te komen. In de 65e minuut een vrije trap voor VVR op 20 meter van het doel van Sprundel. De bal wordt door Maarten hard via de muur naast geschoten. Uit de daaruit volgende corner kan Stef net niet goed genoeg achter de bal komen om gericht in te kunnen koppen. In de 70e minuut een aanval van Sprundel over rechts. De bal wordt uiteindelijk vanaf de achterlijn voor gegeven en bij de eerste paal hard binnen gewerkt, 0-1.

Vlak hierna kan Sjors opkomen door het midden tot in de 16 meter van Sprundel. Zijn schot met links is echter te zwak en kan gepakt worden door de Sprundel-keeper. In de 74e minuut wordt een afvallende bal opgepakt door een middenvelder van Sprundel. Vanaf 25 meter schiet hij de bal hard binnen, 0-2.

In de 80e minuut een corner voor VVR. Stef van Nispen kan geheel vrijstaand inkoppen, maar ziet de bal via grond over het doel gaan. In de laatste minuut van de wedstrijd nog aanval van VVR via Jolan. Hij ziet zijn voorzet bij de 2e paal tot corner verwerkt worden door de keeper van Sprundel. De corner wordt bij de eerste paal over het doel geschoten door Stef Daemen.

De wedstrijd eindigt zodoende in een teleurstellende 0-2 nederlaag.