VVR en Virtus delen de laatste punten

wedstrijdverslag-web

Op zondag 26 mei 2019 stond de uitwedstrijd tegen Virtus op het programma.

In de 4e minuut een aanval van VVR over de linkerflank waarbij Gilberto de 16-meter in kan snijden maar zijn voorzet gaat voorlangs. In de tegenaanval kan Virtus opkomen tot in VVR waarbij Simon uiteindelijk de lastig opstuitende bal weg kan werken.

Na 9 minuten belandt en verre trap van Bram achter de verdediging van Virtus waarna Robert de bal in één keer over het doel volleyd. Twee minuten later stuurt Joris Yoran weg. Zijn voorzet wordt door Maarten terug gelegd op Robert, die vanaf 16 meter ruim naast schiet.

In de 22e minuut een aanval van VVR door de as van het veld via Stef van Nispen en Joris, uiteindelijk is de eindpass op Stef Daemen net te scherp. Na 24 minuten een actie van Yoran over de linkerflank. Zijn lage voorzet wordt net gemist door de inlopende Joris. Robert pakt de bal op bij de tweede paal en legt af op Maarten, die vanaf 16 meter hard over schiet.

Na 29 minuten wordt het spel verlegd naar Gilberto die de bal aflegt op Robert, maar die ziet zijn schot naast gaan. In de 33e minuut een steekbal achter de VVR-verdediging waarna een Virtus-speler de achterlijn kan halen. Zijn lage voorzet wordt weggewerkt door Bram.

In de 39e minuut legt Yoran de bal achter de verdediging van Virtus waarna Robert 1-1 richting de keeper kan gaan, maar hij ziet zijn inzet gestopt worden.

Op slag van rust nog twee mogelijkheden voor VVR. Eerst wordt een indraaiende vrije trap door iedereen gemist, waarna deze bij de tweede paal naast gaat. Daarna is een steekbal van Yoran achter de Virtus-verdediging net te scherp voor de doorgelopen Stef.

5 minuten na de rust een goede actie van Yoran over links. Zijn lage voorzet wordt door Joris vanuit de draai hoog over geschoten.

In de 55 minuut gaat Yoran op snelheid langs zijn de tegenstander de 16-meter in. Zijn schot in de korte hoek wordt door de keeper tot corner verwerkt. Twee minuten later stuur Joris met een steekbal Yoran de 16-meter in, maar zijn stiftbal wordt gepakt door de keeper van Virtus. Een minuut later geeft Yoran een voorzet op Robert, die zijn inzet voorlangs ziet gaan.

In de 61e minuut een grote kans voor Virtus. Een uitverdedigde corner wordt opnieuw ingebracht, waarna een geheel vrijstaande speler van Virtus de bal op de lat kopt. De terugspringende bal wordt daarna door dezelfde speler over het VVR-doel gekopt.

Na 71 minuten wordt hard ingeschoten vrije trap voor Virtus geblokt en in tweede instantie ruim naast geschoten.

In de 74e minuut een opening op Jolan. Zijn voorzet wordt door de inlopende Joris hard naast gekopt in de verre hoek. In de tegenaanval kan Virtus opkomen tot in de 16-meter van VVR. De voorzet vanaf de achterlijn wordt door Fernando goed geblokt en uitverdedigd voordat een Virtus-speler in kan schieten.

Na 84 minuten een opening van Joris op Joran, die de achterlijn haalt. Zijn voorzet wordt door Tobias half geraakt, waarna Maarten vanuit de draai naast schiet. Even later nog een mogelijkheid voor Virtus als een middenvelder van dichtbij hard in kan schieten, maar Bram brengt redding.
In de 86e minuut nog een laatste mogelijkheid voor VVR. Een voorzet valt bij de tweede paal, waarna Joris de bal net binnen houdt. Zijn voorzet rolt rakelings voorbij het doel van Virtus, zonder dat deze geraakt wordt.

De wedstrijd eindigt zo in een 0-0 stand. Doordat HVV’24 ook een punt haalt pakt VVR net naast een periodetitel. Ondanks deze kleine teleurstelling kunnen we teugkijken op een geweldig seizoen. Ik wil hierbij iedereen nogmaals bedanken voor de geweldige jaren, ik heb er van genoten!

Gegroet Kan Joeken