VVR drukt na de rust door tegen Noordhoek: 5-1

15977187_1882425305231780_1806874200200262128_n

VVR drukt na de rust door tegen Noordhoek: 5-1.

Onder prima weersomstandigheden werd deze eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen afgewerkt.

Een vrije trap voor VVR in de 3e minuut werd door Stef Daemen in handen van doelman Hendrikx geschoten, die meteen zijn voorhoede aan het werk zette. De inzet van aanvoerder Reuvers ging rakelings langs het VVR-doel. Daarna was het een kwartier wachten voor er weer wat gebeurde. Een schot van Hassan werd geblokt en de hoekschop van Yoran de Bruijn werd door Stef over gekopt. Nog in dezelfde minuut liet Hassan de bal handig lopen voor Yoran wiens schot ook werd geblokt. Halverwege de eerste helft ging Hassan alleen op keeper Hendrikx af maar zijn schot verdween voorlangs. In de 26e minuut hadden Hassan en Tobias Bas een groot aandeel in de 1-0. De inzet werd in eerste instantie gered door de keeper maar Stef was er als de kippen bij om vallend te scoren. Aan de overzijde schoot Reuvers uit de draai voorlangs. Op het half uur zetten Yoran en Tobias Jolan Gooskens alleen voor Hendrikx maar het te gehaaste schot ging over. Daarna nam Noordhoek het initiatief even over. Martijn van Nispen redde ten koste van een corner die scherp werd genomen en ingekopt, maar Martijn kopte de bal van de doellijn. Vlak voor rust schreeuwde heel Noordhoek om een strafschop. Scheidsrechter De Pijper had goed gezien, dat de bal werd gespeeld.

Na de rust kwam het eerste gevaar van VVR. Een combinatie tussen Yoran en Tobias werd door Hendrikx ten koste van een hoekschop gered. Deze corner werd door Yoran scherp aangesneden en kon net voor de doellijn worden weggewerkt. In de 53e minuut had Hassan meer ruzie met de bal dan met de tegenstander zodat deze kans voorbij ging. In minuut 66 en 67 bouwde VVR de voorsprong uit naar 3-0 door goals van Hassan en Yoran. Jammer dat invaller Van Rijswijk even later kon profiteren van een misverstand in de VVR defensie: 3-1. VVR keeper Jens Bastiaansen pakte nog een gevaarlijke kopbal van Reuvers alvorens Jolan knap de 4-1 binnen krulde. Invaller Sjors Overbeek tekende voor de 5-1 eindstand.

Volgende week om 14.30 uur uit naar Galder voor de derby tegen GESTA.

CLUBFEEST VRIJDAG 29-12-17 KLIK HIER OM DIRECT AAN TE MELDEN !!