Verdiende overwinning VVR1 op Victoria’03 1

wedstrijdverslag-web

Op zondag 18 november 2018 stond de thuiswedstrijd tegen Victoria’03 uit Oudenbosch op het programma.

Het is vanaf het begin van de wedstrijd VVR dat op felheid, duelkracht en prima voetbal de wedstrijd naar zich toetrekt.

In de 7e minuut een aanval van VVR over de linkerflank. De voorzet van Jolan wordt bij de eerste paal tot corner verwerkt voordat Joris gevaarlijk kan worden.

Na 12 minuten een opening van Maarten op Hassan. Zijn lage voorzet wordt door een verdediger van Victoria’03 over de achterlijn gewerkt. De daaruit volgende corner wordt bij de 2e paal in eerste instantie uitverdedigd, maar valt voor de voeten van Hassan. Zijn actie bezorgt de bal bij Robert die zijn schot geblokt ziet worden, waarna Martijn van dichtbij hard binnen kan schieten, 1-0.

In de 23e minuut wordt een vrije trap voor VVR bij de tweede paal diagonaal voorlangs gekopt door Joris. Na 28 minuten combineert VVR tot in de 16-meter van Victoria’03, waar Robert uiteindelijk sterk aan de bal blijft en terug kan leggen op Hassan. Deze schiet echter van dichtbij te slap in waardoor een verdediger op de doellijn redding kan brengen.

In de 32e minuut nog een mogelijkheid voor VVR. Robert weet de bal te openen op Jolan die de bal terug legt op de 16-meter, waarna Hassan zijn schot over ziet gaan.

Na de rust is VVR even de grip op de wedstrijd kwijt, mede door een aantal omzettingen bij Victoria’03. Het eerste doelgevaar na rust is dan ook voor Victoria’03. Na een corner belandt de bal op de 5-meter voor de voeten van een aanvaller van Victoria’03. Deze schiet echter te slap in waardoor redding gebracht kan worden op de doellijn.

In de 54e minuut komt VVR op 2-0. Goed druk zetten op de centrale verdediger levert balbezit op voor Joris. Deze legt de bal af op de opkomende Hassan, welke in de 16-meter diagonaal raak schiet.

Na 65 minuten bezorgt goed doorzetten van Gilberto de bal bij Jolan. Zijn voorzet wordt bij de tweede paal terug gekopt door Joris op Hassan. Hassan kopt van dichtbij op de keeper, waardoor deze de bal tot corner weet te verwerken.

Enkele minuten later een aanval van Victoria’03 over de rechterflank. De bal wordt diagonaal achter de verdediging van VVR gelegd, waarna een mee opgekomen middenvelder de bal half raakt en voorlangs schiet.

Na 75 minuten komt Victoria’03 met 10 man te staan, nadat een middenvelder zijn tweede gele kaart ontvangt. In de 80e minuut een goed opgezette aanval van VVR over de linkerflank. De voorzet van Jolan wordt uiteindelijk tot corner verwerkt. Uit de corner kopt Joris de bal in de handen van de keeper.

In 91e minuut zet Robert goed druk op de verdediging van Victoria’03, waarna hij in de 16-meter de keeper weet te omspelen en de bal keurig aflegt op Joris, die van dichtbij de 3-0 kan aantekenen.

Enkele minuten later moet VVR toch nog een tegentreffer incasseren. Na een aanval van Victoria’03 over de linkerflank belandt de bal in de kluts voor de voeten van een aanvaller, die vanuit de draai hard binnen schiet. Zo eindigt de wedstrijd in een verdiende 3-1 overwinning voor VVR.