Ruime overwinning VVR1 op SAB1

wedstrijdverslag-web

Op zondag 28 oktober 2018 stond de thuiswedstrijd tegen SAB op het programma. Na 2 gelijke spelen was het zaak om de 3 punten in eigen huis te houden om zo wat steviger in de middenmoot te komen staan.

Al na 6 minuten wordt de score geopend door VVR. Na een crossbal op Yoran kan deze de bal laag voorgeven op de inlopende Stef, die de bal bij de eerste paal binnen weet te tikken.

In de 8e minuut wordt in de omschakeling Yoran diep gestuurd. Uiteindelijk wordt de bal verdedigd tot corner. De afvallende bal uit de corner wordt over geschoten door Maarten.

Na 15 minuten een aanval van SAB over de linkerflank. De scherpe voorzet gaat aan iedereen voorbij voorlangs het VVR-doel. Enkele minuten later weet Roel van achteruit het gehele veld over te steken tot in de 16-meter van SAB. Hij weet de bal onder de keeper door te schieten, maar een verdediger brengt redding op de doellijn. In 2e instantie schiet hij de bal hard voorlangs i.p.v. de op de 5-meterlijn vrijstaande Joris in te spelen.

In de 29e minuut wordt na een snelle inworp Jolan bereikt. Zijn voorzet bij de 2e paal valt voor de voeten van Yoran. Yoran kapt zijn tegenstander uit en schiet de bal diagonaal in de kruising, 2-0.

In de 32e minuut een snelle 1-2 op het middenveld tussen Stef en Jolan. Stef legt de bal achter de verdediging van SAB op de doorgelopen Maarten. Deze ziet de keeper voor zijn doel staan, maar plaatst de bal hoog over het doel.

Na 35 minuten legt Imre een vrije trap bij Joris weg. Hij weet de bal te controleren en in te schieten, maar zijn schot wordt geblokt door een SAB-verdediger.

Enkele minuten later een opening van Joris op Jolan, die daarna met een steekbal Yoran inspeelt. Yoran passeert op de achterlijn zijn tegenstander en legt de bal keurig terug op de vrijstaande Hassan, die simpel binnen kan schieten, 3-0.

In de 40e minuut een aanval van VVR over links. Jolan weet de achterlijn te halen en de bal laag voor te geven. De inglijdende Joris kan net niet bij de bal. In 2e instantie beland de bal wederom bij Jolan, die vanuit een lastige hoek op de keeper schiet.

Na 44 minuten belandt een verre doeltrap van Bram achter de verdediging van SAB. Hierdoor komt Jolan in balbezit en in een 2-1 situatie met de keeper de bal aflegt op Yoran, die zo zijn tweede goal van middag binnen kan schieten, 4-0.

Net na de rust wordt een corner voor SAB bij de 2e paal terug gekopt en vanaf 5 meter hard ingeschoten. Roy weet de bal in de korte hoek te blokken.

Na 56 minuten een vrije trap voor VVR op de punt van de 16-meter. Bij de 2e paal weet Joris de bal vanuit een moeilijke hoek in te schieten, maar de keeper brengt redding.

In de 60 minuut kan Gilberto vanuit een inworp zich vrij draaien en op doel schieten. Hij plaatst de bal in de verre hoek net naast de paal.
Na 65 minuten komt SAB op 4-1. Een vrije trap wordt bij de 2e paal uitverdedigd. De bal wordt hierna opnieuw ingebracht waarna deze door een vrijstaande speler in de verre hoek wordt gekopt.

In de 69 minuut een aanval van VVR via Yoran. Hij weet Gilberto in te spelen die met een steekbal Jolan 1 op 1 met de keeper zet. De keeper pakt het schot in de korte hoek.

Na 73 minuten levert opnieuw slap verdedigen de 4-2 voor SAB op. Een vrije trap valt bij de 2e paal voor de voeten van de spits van SAB, die de bal hard binnen schiet.

Het slotakkoord van de wedstrijd is voor VVR. Roel weet in de omschakeling van achteruit op te komen. Hij speelt legt hierna de bal achter de verdediging van SAB op Jolan. Jolan rondt 1 op 1 met de keeper beheerst af, 5-2.

CLUBFEEST VRIJDAG 14 DECEMBER A.S. KLIK HIER OM DIRECT AAN TE MELDEN!