Vriendschapstoernooi

Nadat er 33 jaar lang om het Familietoernooi is gevoetbald, werd in 2014 besloten de opzet van dit toernooi (inmiddels het vriendschaptoernooi genoemd) te veranderen en te gaan voetballen om de ‘Meiruh Bokaal’. Onder de bezielende leiding van Stan Ackermans begon na VVR75 een nieuw committee met het familietoernooi en deze organisatie bestaat in de huidige vorm inmiddels uit Erwin Vermeeren, Rowan Huijbregts, Tobias Bas, Karlijn Overbeek, Bennie en Mark Roelands.

Vanaf een groot veld is de verandering gemaakt naar mini-veld met wedstrijden van ongeveer 15min, zodat iedereen vaak aan voetballen toe kan komen.

Jaarlijks mogen we op de zaterdag voor de 1e zondag van September meer dan 20 teams verwelkomen op sportpark de Laguiten. Hier zijn elk jaar enkele favorieten bij zoals VVR Zaterdag, de Seventies, en de Vrienden van Meiruh die het toernooi al op hun naam hebben geschreven. Voor editie 2018 zullen dit 20 heren teams zijn en 4 damesteams in een mini-veld toernooi opzet en zal er op 1 September dus gestreden worden om de Meiruh bokaal te kunnen winnen. Maar 1 ding staat in dit toernooi voorop en dat is gezelligheid. Voordat het echte seizoen gaat beginnen met een klein clubje lekker een potje voetballen, met zeker een grote component 3e helft is wat het een geweldige zaterdag maakt.

Tenslotte, de Meiruh bokaal is zoals een ieder zal weten vernoemd naar “Meiruh” ook wel bekend als Thijs Vermeeren, die de laatste jaren mede-organisator was van het familietoernooi en wie we helaas hebben verloren door de ziekte Leukemie. Stichting Leukemie zal daarom ook de begunstigde zijn voor de (jaarlijkse) opbrengsten van het voetballen om de Meiruh bokaal, iedereen mag daarom ook gul doneren gedurende de dag.

CLUBFEEST VRIJDAG 14 DECEMBER A.S. KLIK HIER OM DIRECT AAN TE MELDEN!