Hoofdbestuur

06-25282006

Rob Jochems
PR & Communicatie

We zijn al weer enkele weken bezig. Iedereen en alles is weer opgestart. Voetballers en voetbalsters voorop. Op de achtergrond, niet minder belangrijk, zijn vele vrijwilligers bezig geweest en zijn nog bezig om dat mogelijk te maken. Goed om daar voortdurend bij stil te staan en dankbaar te zijn dat deze mensen er voor zorgen dat iedereen zonder al te veel kopzorgen kan trainen en voetballen. Wellicht goed om eens een keertje de waardering uit te spreken richting deze vrijwilligers. In dit kader wil ik ook aandacht vragen voor het zogenaamde vrijwillig/verplicht systeem. We gaan er van uit dat iedereen een kleine bijdrage gaat leveren aan de vele werkzaamheden die we jaarlijks moeten doen. Het is dan natuurlijk mogelijk om te kiezen voor die werkzaamheden die het beste bij jou passen.

Vorig jaar heb ik ook aandacht gevraagd om samen te zorgen dat onze accommodatie er goed uit blijft zien. Een accommodatie waar veel energie, tijd en geld in is gestopt om hem op dit niveau te krijgen. Ik heb toen een beroep gedaan op de discipline van ieder van ons om afspraken na te komen. Of het nu gaat over opruimen van kleedkamers, om het in orde houden van de tenues of over op tijd komen. Het is vooral prettig als we er van op aan kunnen dat iedereen zijn best doet om dit soort zaken op te pakken en elkaar aan te spreken als we eens een keertje iets vergeten. Dat laatste doen we dan met respect en met behoud van de relatie. Dat is iets waar we dan weer trots op kunnen zijn.

Sportief gaan we hopelijk een goed seizoen tegemoet. Binnen de technische staf van de selectie zijn er wat wijzigingen. Natuurlijk is de grootste wijziging de start van onze nieuwe hoofdtrainer Gijs Smulders. Verder zijn er natuurlijk binnen de senioren en de jeugdafdeling wijzigingen in de invulling van de begeleiding gekomen. Het is in ieder geval gelukt om alle functies weer in te vullen. Een prestatie op zich! Een groot deel van alle elftallen speelt weer in nieuwe kleding. Allemaal via sponsoring. Ook dit is uitzonderlijk als je hoort hoe dit bij andere voetbalverenigingen is geregeld. Een grote pluim voor onze sponsorcommissie die er ook weer in geslaagd is om een nieuwe hoofdsponsor te vinden voor de komende drie seizoenen. We hebben hoveniersbedrijf De Seizoenen en Spider Werkkleding bereid gevonden om hun naam aan VVR te verbinden. Hiervoor vanaf deze plaats nogmaals hartelijke dank.

Naast onze sportieve aspiraties blijven we natuurlijk een vereniging waar heel veel georganiseerd wordt om regelmatig contact met elkaar te hebben. Hiervoor verwijs ik graag naar de kalender die op de website terug te vinden is. We hebben geprobeerd om vooruit te kijken en zoveel mogelijk activiteiten in te plannen zodat ieder van jullie ze nu al in de eigen agenda kan zetten.

Hoe ziet het komende seizoen er dan uit? Ik hoop dat we een fantastische seizoen tegemoet gaan met mooie resultaten, met sportieve ontmoetingen, met feestjes, maar vooral een seizoen met ontmoetingen tussen mensen die iets voor elkaar betekenen en die met respect met elkaar en met anderen omgaan.

Ik wens iedereen een mooi, sportief en blessurevrij seizoen toe!

Peter van Heusden, voorzitter VVR