Technische commissie

Rien van de Sande

fChrist Bogaerts

Voorzitter Technische Commissie

Mijn naam is Ad Peemen, en als lid van de Technische commissie en bestuursafgevaardigde van deze commissie, is mij gevraagd in het kort iets over mezelf en de commissie te vertellen.

Ik ben 56 jaar (7 juli 1956), en 30 jaar lid van VVR. Ik ben begonnen in het 2e zaterdagteam van VVR, ik had de overstap gemaakt van Unitas’30 naar VVR omdat ik in Rijsbergen was komen wonen. Ik ben direct jeugdleider geworden en heb diverse categorieën doorlopen van F tot en met B jeugd. Ook heb ik in diverse commissies gezeten, kampcommisie Jeugdtoernooien,en de jeugdcommissie, hier ben ik ook jeugdvoorzitter geweest. Ik ben ook KNVB scheidsrechter geweest waar ik mijn passie in het jeugdvoetbal had gelegd. In het dagelijks leven ben ik shiftmanager bij Perfetti van Melle.

Naast mijn werk ben ik teamleider van de vrijwillige brandweerpost Rijsbergen. Toen ik in de nieuwsbrief las dat we als vereniging bestuurloos dreigde te geraken heb ik contact opgenomen met de zittende leden van het bestuur. Na een 1e positief gesprek heb ik me beschikbaar gesteld de gelederen te versterken. Met veel plezier probeer ik nu een bijdrage te leveren in de technische commissie, en in het bestuur van de vereniging.

Doelstelling

De technische commissie stelt zichzelf tot doel het technisch beleid (in nauw overleg met het bestuur en de technische staf) uit te stippelen en uit te dragen binnen onze vereniging. Hierbij worden alle gebieden binnen onze vereniging in ogenschouw genomen, te weten: selectie, overige seniorenelftallen, het damesvoetbal en (in beperktere mate) jeugdelftallen. Normen en waardes zijn een belangrijk item binnen onze vereniging en zal mede door TC worden bewaakt.

Werkzaamheden

Onze werkzaamheden? Klik dan op onderstaande afbeelding/tabel voor volledige grootte.
Tevens is deze tabel ook te openen in PDF: Werkzaamheden TCUntitled 1

Zoals al in de doelstelling aangegeven is deze commissie belast met allerhande zaken die gerelateerd zijn aan of voortkomen uit het technisch beleid.

Bovenstaande dient ten alle tijde in goed onderling overleg met het bestuur plaats te vinden. TC is ondersteunend aan dit bestuur, met als doel de invulling van het technische beleid op bepaald niveau voor eigen rekening te nemen, en het budget te bewaken,zodat het bestuur zich kan richten op de hoofdlijnen en het algemene beleid.

CLUBFEEST VRIJDAG 29-12-17 KLIK HIER OM DIRECT AAN TE MELDEN !!