Activiteiten commissie

jessica_vermeeren
Jessica Vermeeren

Karlijn Overbeek

De activiteiten commissie stelt zich tot een doel om buiten het voetbalgebeuren activiteiten te organiseren voor alle leden dus zowel voor de senioren als voor de jeugdleden van VVR.
Als we kijken naar onze prachtige accommodatie waar we over kunnen beschikken dan heeft dit een hoop mogelijk heden om deze activiteiten te organiseren. Zo zijn er met Sinterklaas activiteiten, is er het jeugdteren, darten, de oliebollencup tussen de leiders en de veteranen.
Ook noemen we de teeravond voor de senioren, de nieuwjaarsreceptie en colacarnaval met bezoek van de prins met aanhang,

Als laatste activiteit is er het open podium met disco, dat plaats vindt op laatste competitie wedstrijd op zondag.
Zoals je ziet zullen er weer genoeg activiteiten te doen zijn bij VVR. Wanneer deze activiteiten zullen plaatsvinden wordt bekend gemaakt via raamaffiches in de kantine, de Zundertse Bode,  de kabelkrant van de ROS en uiteraard via deze site.

CLUBFEEST VRIJDAG 14 DECEMBER A.S. KLIK HIER OM DIRECT AAN TE MELDEN!