Accommodatie commissie

Jos vd Linden

Jan van der Linden

Informatie

Zoals iedere zichzelf respecterende vereniging heeft ook VVR een accomodatiecommissie.
Iedere dag van de week is er wel iemand van deze commissie op het Sportpark aanwezig, al is het
maar “vijf minuten” om even te kijken hoe alles er uit ziet.

Nou bij VVR ziet het er goed uit, want deze mensen zijn “goud” waard voor de vereniging. Het zijn deze “blauw-witte” kanjers en schoonmaaksters die zorgen dat het sportpark voor wat betreft de voetbalvelden, kleedlokalen, tribune, clubgebouw en omgeving er omheen op een nette en keurige manier in samenwerking met de gemeente cq WSW in stand gehouden wordt.

De donderdag is hun dag, maar nee niets verplicht want het is en blijft “vrijwilligerswerk”.

De commissie kan nog wel uitbreiding gebruiken, want vele handen maken licht werk. Dus is je interesse gewekt en heb je in deze “jachtige maatschappij” nog een paar uurtjes vrij wat belet je dan? De koffie staat altijd klaar en voor een geintje is er zeker tijd, want nogmaals er zit géén druk op de werkzaamheden, omdat alles met de andere commissies binnen VVR in samenspraak wordt gedaan.

Namens de commissieleden vragen wij jullie om het sportpark netjes te houden. Daar heeft iedereen alleen maar profijt van.

accommodatie

CLUBFEEST VRIJDAG 29-12-17 KLIK HIER OM DIRECT AAN TE MELDEN !!