Adres en contact

VV Rijsbergen is als volgt te bereiken.

Sportpark: “De Laguiten” Laguitensebaan 56, 4891XR  Rijsbergen
Post adres:
Postbus 98, 4890AB Rijsbergen
E-mail: info@vvrijsbergen.nl
Kantine: 076 – 5961972
Secretaris: Frank Vermeeren  06-53227494
Wedstrijdsecretaris senioren: Jac Bastiaansen    06-50270688     jac.bastiaansen@ziggo.nl
Wedstrijdsecretaris jeugd: Richard Dekkers   06-51613657     r.dekkers@tastemaker.nl
Ledenadministratie: Frank Vermeeren  06-53227494     ledenadm@vvrijsbergen.nl

Locatie

Sportpark De Laguiten is gelegen aan de Laguitensebaan 56 te Rijsbergen. Op dit sportpark zijn verschillende sportclubs te vinden. Naast de voetbalvereniging V.V.R. is er nog sporthal ‘t Trefpunt, waarin onder andere Badmintonclub De Treffers, volleybalclub RVC gevestigd zijn alsmede een zwembad. Ook de tennisclub R.T.C. is gevestigd op dit sportpark.

Vanuit richting Eindhoven:
Als u vanuit de richting Eindhoven komt volgt u Roosendaal. Na de splitsing Antwerpen / Roosendaal (volg Roosendaal) neemt u de eerste afslag Breda / Rijsbergen. Dan richting Rijsbergen. Het sportpark is te bereiken door bij aankomst in Rijsbergen vanuit de richting Breda, afkomend van de Bredaseweg bij de eerste rotonde gelijk rechtsaf te slaan naar de Ettenseweg. Deze rijdt u dan net zo lang door totdat u links van u het bedrijventerrein (De Waterman) ziet. U rijdt het industrieterrein op en u ziet dan het sportpark links van u liggen.

Vanuit richting Roosendaal:
Afrit 18 Etten-Leur. Vervolgens richting Centrum / Zevenbergen. Bij de rotonde links richting Rijsbergen. Vervolgens circa 6 km de weg volgen tot u aan de rechterkant een industrieterrein (De Waterman) ziet liggen. U rijdt het industrieterrein op en u ziet dan het sportpark links van u liggen.

Vanuit richting Rotterdam/ Den Bosch/Utrecht:
Volg richting Antwerpen / Roosendaal. Neem ter hoogte van Breda afrit 15, Breda / Rijsbergen N263. Ga bij de eerste stoplichten rechtsh en volg richting Rijsbergen N263. Het sportpark is te bereiken door bij aankomst in Rijsbergen vanuit de richting Breda, afkomend van de Bredaseweg bij de eerste rotonde gelijk rechtsaf te slaan naar de Ettenseweg. Deze rijdt u dan net zo lang door totdat u links van u het bedrijventerrein (De Waterman) ziet. U rijdt het industrieterrein op en u ziet dan het sportpark links van u liggen.

Grotere kaart weergeven

CLUBFEEST VRIJDAG 29-12-17 KLIK HIER OM DIRECT AAN TE MELDEN !!