Clubblad inlevering voor 30 juni!

Ook dit seizoen komt ons clubblad weer uit. Onze doelstelling is om met behulp van alle leden te komen tot een clubblad waar voor ieder wat wils in staat, dus van minipupil tot senior tot sponsor!

Om dit te kunnen realiseren hebben wij natuurlijk wel input nodig van alle leden. Weinig input is dus weinig te lezen. Van onze teams verwachten wij dan ook weer per uitgave een leuk stukje over hoe het met het team gaat, of misschien lijkt een ander stukje je wel leuk! Schroom niet, en stuur het op!

Input kan ingeleverd worden op het volgende mail adres: clubblad@vvrijsbergen.nl

Wij kijken weer uit naar jullie stukjes!

groeten,

VVR Klanken team

Zundertse selectie – NAC

Sandraudiga toernooi

Info volgt.

Algemene ledenvergadering VVR

Dankavond vrijwilligers VVR

Sponsoravond

HVV 1 – VVR 1

VVR 1 – VV Schijf 1

Ruiming gevonden voorwerpen

Ondanks dat iedereen toch goed op zijn spullen let, blijft er bij onze vereniging ook nog wel

het een en ander liggen aan kleding en schoeisel .

Kijk daarom in de dozen “gevonden voorwerpen”! Deze staat in het wedstrijdsecretariaat en in kleedlokaal 3 .

Op 18 April 2019 worden deze dozen geleegd en gaat alles naar goede doelen , conform afspraak in vereniging.

Extra fotosessie Plus ClundFund actie

Zaterdag 9 februari jl. vond bij VVR de fotosessie voor de ClubFund actie van de Plus plaats. Dankzij de medewerking van alle betrokkenen is dit zeer voorspoedig verlopen. Hartelijk dank voor jullie medewerking!

Voor de teams en leden die hier helaas niet aanwezig bij konden zijn en toch op de foto willen, zal er een extra fotosessie door de Plus worden georganiseerd. Deze fotosessie zal plaats vinden op:

Dinsdag 26 februari, van 16:00 – 18:00 uur

Locatie: Supermarkt De Plus

Zorg ervoor dat je volledig in tenue klaarstaat om op de foto te gaan. (voetbalschoenen hoeft niet)