augustus 2018 – maart 2020

za
Clubblad copy inlevering
mrt 16 all-day

Ook dit seizoen komt ons clubblad weer uit. Onze doelstelling is om met behulp van alle leden te komen tot een clubblad waar voor ieder wat wils in staat, dus van minipupil tot senior tot sponsor!

Om dit te kunnen realiseren hebben wij natuurlijk wel input nodig van alle leden. Weinig input is dus weinig te lezen. Van onze teams verwachten wij dan ook weer per uitgave een leuk stukje over hoe het met het team gaat. Daarnaast zijn er steeds de nodige interviews, zowel vrijwillig als vrijwillig verplicht in te vinden.

Graag weer van alle teams een stukje in ons clubblad!

Inleveren kan nog tot en met 16 maart:

CLUBBLAD@VVRIJSBERGEN.NL

mrt
ma
Clubblad copy inlevering
mrt 16 all-day

Graag weer van alle teams een stukje in ons clubblad!

Inleveren kan nog tot en met 16 maart:

CLUBBLAD@VVRIJSBERGEN.NL